Lohusa taç terlik ve cibinlik için çiçek almak isteyen varmı acaba 🙄😬
    Kbrasn21 eperdeden istediğim ölçüde aldım 200lira tuttu gelen perde de çok iyiydi beklediğimden iyiydi daha doğrusu ilgileri alakalarıda öyle bende kumaş alıp diktireyim diye düşündüm iyikide uğraşmamışım
    Yagmur9833 ben de çalışmıyordum ilk bebeğimde ama göğüs pompası en çok işime yarayan şey oldu annemlere bebeği bırakıp dışarı çıktığım oldu arada sırada o zaman sağıp süt bıraktım eve ve kızım dört aylıktan altı ayılığa kadar sadece uykuda emdi uyanıkken memeyi almadı ağzına o sırada da sürekli sağıp içirdim sonra o durumu geçti iki yaşına kadar emzirdim çok şükür yani süt sağma makinam olmasa sütüm kesilirdi kızıma da mama başlamak zorunda kalırdım belki ama emmesi herşeyden önemli bence
      elifff26 mobilyalarımla birlikte caploonba dan aldım. avize halı perde cibinlik gibi bi çok seçenek vardı. belki sende takımlamak istersin. oradan bakabilirsin.
        Ss94 onu da n11den aldım benim aldığım kalmamış ama başka seçenekler var Ama yapabilirseniz tavandan iple sabitlemek daha hoş oluyor bence. 800 kere beşiğin yerini değiştirdiğim için tavandan yapamadık :)
        • Ss94 bunu yanıtladı.
        • Ss94 bunu beğendi.