İyi aksamlar kizlar bende bir sey sormak istiyorum belki cok sacma ama daha onceki postlara baktim tam aradigimi bulamadim pilates topu alacagim kullanip memnub kaldiginiz marka model varmi nette bir suru model var nasil sececegimi bilemedim simdiden tesekkurler
TAVSİYELEŞME POSTU💡
Doga_deniz Sırf bunu kınasalar keşke. Şimdi haber verip geliyorlar, sanki misafirliğe gelir gibi gezmek saati gelip, gezmek saati gidiyorlar. İş güç yok gibi ikramla ağırlanmak istiyorlar, sinir oluyorum. Daha şimdiden yapacağım ikramları düşünüyorum 😏
Minikts sadece topu ve pompami aldiniz mi peki lastiğe yada kcuuk top filan var ona gerek var mi 😊
Buse1907 mustelaların orjinal olduğundan eminmisiniz
Nurhan7734 Valla site güvenilir bir site canım. Orjinaldir herhalde.
Buse1907 şu an @gelisimcianne sayfasında Montessori yatak yapımı gösterilecek adım adım bakabilirsiniz
Yagmur9833 park yatak kullanıyorum çok rahat
Buse1907 @gelisimcianne sayfasında bakın derim instagram sayfası öneri yapıyor ve Montessori yatak yapilisinın aşamalarını atacak
Buse1907 hadi ya kısmet diyelim o zaman 😇 siz hangi siteden almıştınız ? Bende almayı istiyorum da
Almiladora Canım bu sayfayı diyorsan, takip ediyorum ama. Montesorri yatakla ilgili, birşey dikkatimi çekmedi ama. Ben aldım yatağı da, kenarına koruyucu arıyorum.
https://instagram.com/gelisimcianne?utm_source=ig_profile_share&igshid=1brufrv70z464
https://instagram.com/gelisimcianne?utm_source=ig_profile_share&igshid=1brufrv70z464
Almiladora Şimdi hikayede gördüm canım ama ben koruyucu bakmıştım, yatağı hazır aldım.
Bayanlar
Acura.starmax,jumper vs. Gbi markalardaki ateş ölçerler normalden daha uygun.almış oldugunuz ve tavsiye edebileceğinz bi marka var mı?
Acura.starmax,jumper vs. Gbi markalardaki ateş ölçerler normalden daha uygun.almış oldugunuz ve tavsiye edebileceğinz bi marka var mı?
Kudretfigenn Ben bir arkadaşıma izmirden aldırmıştım canım..
Kizlar instapijama sitesen pijama alan varmi almak istiyorum acaba guvenilirmi ??
Tuba52 wellgro Q3 begendim ben canim bak derim 873 fiyati vardi travel sistem cok arasdirdim alanlar memnun kalmis
Tavsye edebileceginiz atesolcer markasi hangisidir