İyi aksamlar kizlar bende bir sey sormak istiyorum belki cok sacma ama daha onceki postlara baktim tam aradigimi bulamadim pilates topu alacagim kullanip memnub kaldiginiz marka model varmi nette bir suru model var nasil sececegimi bilemedim simdiden tesekkurler
    Doga_deniz Sırf bunu kınasalar keşke. Şimdi haber verip geliyorlar, sanki misafirliğe gelir gibi gezmek saati gelip, gezmek saati gidiyorlar. İş güç yok gibi ikramla ağırlanmak istiyorlar, sinir oluyorum. Daha şimdiden yapacağım ikramları düşünüyorum 😏
      Buse1907 şu an @gelisimcianne sayfasında Montessori yatak yapımı gösterilecek adım adım bakabilirsiniz
        Buse1907 @gelisimcianne sayfasında bakın derim instagram sayfası öneri yapıyor ve Montessori yatak yapilisinın aşamalarını atacak
          Bayanlar
          Acura.starmax,jumper vs. Gbi markalardaki ateş ölçerler normalden daha uygun.almış oldugunuz ve tavsiye edebileceğinz bi marka var mı?
            Kizlar instapijama sitesen pijama alan varmi almak istiyorum acaba guvenilirmi ??
              Tuba52 wellgro Q3 begendim ben canim bak derim 873 fiyati vardi travel sistem cok arasdirdim alanlar memnun kalmis