DrElf ben 3 tane aldım bugün geldi. ebebekteki gibi değil kalitesi. Tamamen polyester gibi. Bakım çantamda tutarım ancak
DrElf ben bundan 2 kutu aldım . Tamamen organik ürünleri . Prima da kimyasal var bilgin olsun .
    Tuba52 bende merak ediyorum yani hadi gerek kalmadi emzik falanda aliyorlar hadi bebek onu tutmadi bosu boşuna gidecek para dogunca alinir bunlar bnce gerek olursa
      İyi akşamlar arkadaşlar.e bebekte mymio kuzu 5 li takım varmış önce haberim olmadı.tekrar stok yenilenirmi sizce?veya mağazalarda bulunabilirmi?
        Mintos manuel olanlar çok can acıtıyor diye duydum kişiden kişiye değişir mi acaba sizin memnun olduğunuzu duyunca sevindim elektronikler çok pahalı
          semazkcblc loobex olarak yazılıyor arayıp bulamayanlar için :)
          Ama yorumlarda niye kötü demişler :S uygun diye sevinmiştim
            [bilinmeyen] ne işe yarıyor bu ürün biraz bilgi verir misiniz Teşekkürler 😊
            Glsnarstrn bilmiyorum ama indirimden n11 dem grisini almıştım ben 15 tl ye bulun geldı tam bir harika😍 bulursan al muhakkak
              Tuba52 ben de iki tane aldım valla uygun da değil baya güzel fiyatı bebek almazsa kendim kullanırım artık yazık olmasın 😂😂😂
              Kizlar ben besik aldim 60×120. Icine yatak alacagim ama nasil yatak almam gerekiyor bir turlu karar veremedim. Oneride bulunabilecek birisi var mi?