Gamzelibebek ben dün inceledim baston tamamen. Tek sıkıntısı çok zor sökülmesi ama zaten puseti uzun süre kullanacağınız için tak çıkar yapmanıza gerek kalmayacak. Videosunu izleyin orijinal videosu var youtubeda
magi vallahi mağazada 809 lira idi hatta eşim bizim aldığımız arabanın yanında bunu da alalım dedi 🙈
Tubi231089 canim valla ben ilk oglum da emzige servet döktüm inanır mısın en son fatoş bebe ye kadar aldim asla emmedi biberonda oyle cok zorlandım istiyorum ki ikinci tutsun simdi dediler avent ultra air aldik bakalim umarim tutar ya
baykuskiz avent soothie aldim cok oneriyorlardi baya arastirmistim almadan once ama tabi bebekten bebege fark var onu tutturmak cok zor bence bir tane alin dursun sevmezse baska marka bakarsınız:)
    baykuskiz Bende ikili alcaktım, hatta 40 a geliyordu ama 0-6 çok kullanmıyor alsa da dediler. Tekli aldım o yüzden. Tutarsan büyük olanı ikili alıcam. İnşallah tutarlar ya.
    Havuc pantolon düşünüyorum hamile pantolonu yerine beli lastikli ya rahat olur mu acaba kullanan var mı hamilelğinde Havuc pantolon
      Bebegimcanimm valla Canım benim pantolonlar havuç pantolon hiçbir yerinde sıkıntı Yok ama beli haftaya olmayacak gibi sıkıyor artık tabi 36 beden bende 23+4 haftalığım büyük alırsan olabilir ama oda göbeğin ortasında durur yukarı çeksen bile en azından hamile pantolonunu yukarı çekebiliyorsun tamamen
      Fatmakrt benimki 15 gunde geldi canim erken geldi yani ama herkesinki oylemi gelir bilmiyorum tabiki