TAVSİYELEŞME POSTU💡
Mervengin34 uygun değil mi ben daha hiç arastirmadim bunların fiyatlarını
Limonannesi normal fıyatı 120 tl ındırıme gırmıs
Mervengin34 Teşekkür ederim canım. 😘
Yatak korumalik istanbulda olanlar icin 212 amv de karaca outlet mağazasında 20 tl ye vardi gecen hafta.
Mervengin34 anladım canım teşekkür ederim 😊
semazkcblc umarım siz memnun kalırsınız ben 1 yıl bile kullanamadan bozuldu maalesef sonra braun kulak olcerden aldim
[silindi]
Yagmur9833 biz park yatak kullanıyoruz bence uygun fiyati ve kullanışlı mobilya almayı düşünüyordum ama şuan pek ihtac duymadım tavsiye ederim
@kubraa_93 Canım indirim postunda, nevresim aldığını yan korumalık, alacağını yazmışsın. Yatağın nasıl. Bende almayı düşünüyorum, ama olur mu olmaz mı bilemedim.
1umutturyasamak canım ben aldım ama daha kullanmadım elime geldi güzel göründüğü gibi çıktı bebeword diye instgramda bi sayda benetonun aldım istersen bak bi
Buse1907 Şimdilik anne yanı olarak aldık canım 6 aya kadar yatar diyorlar sonra ikeanın besiklerinden almayı düşünüyoruz nasipse onda kullanırım diye aldım indirimdeyken
Buse1907 210 cm galiba canım uzunluğu montessorinin ölçüsü nedir
baykuskiz aaa gerçekten mi😳 tüüh, inşallah bozulmaz🙏🏻
Buse1907 Hmm ölçüler uymuyor ama iki tane alıp büyük kenarlarına takabilirsin kötü durur mu bilemem canım
[silindi] hangi marka aldiniz
[bilinmeyen] İlk başta, cam almayı düşünüyorum canım ben. Normalde wee baby sipariş vermiştim, sadece su için kullanılcak diye. Onu da yanlışlıkla plastik almışım, şimdi bi tane daha alayım dedim. Ama avent mi, wee baby mi karar veremedim. Emerse avente gerek olmaz, o kadar para vermeye de değmez. Ama emmezse alıncak illa ki, bende kararsız kaldım.