Glsnarstrn giyer tabiki..
TAVSİYELEŞME POSTU💡
Glsnarstrn
Benım yıgenım yazın 3 aylıkken filan sadece zıbınla duruyordu 😅
Benım yıgenım yazın 3 aylıkken filan sadece zıbınla duruyordu 😅
Nur_mira Aziz bebe 10lu hastane çıkışı 64,5 bn aldım çok kaliteli bahar ve yaz bebekleri için uygun ve erkek bebek için
Sultansare 550 tl tuttu 3 kapaklı cok kullanışlı
Salmanc süper 👍 teşekkürler
DrElf aynen banada öyle dendi en fazla biraz zaman geçince zıbınla durur diye ama ben 0-3 ay takımlar oluyor yazlk ya onlardan almak istiyordm ama😊
Kızlar park beşik alan varmı uyguna ve nerden alabilirim
Yagmur9833 bende sadece beşik aldım 60-120 sabitlenme sallanma özelliği var 0-3 yaş için uyumlu yan tarafı asansörlü ve çıkabiliyo dönmeye başlayana kadar çıkarıp anne yanı beşik gibi kullanacagım 660 tl aldım sabitleme aparatıyla yatagı beğenmedim başka mağazadan aldım ve daha uygun başka magazada 👍🏻😍
Kızlar e bebekte bebek bakim çantaları indirimde
Btlll ben joie yi mağazada inceledim. Eğer arabanız varsa ve bebek arabasını gideceğiniz yere kadar arabanın bagajında götürecekseniz neden olmasın. Şahsen ben minübüs beklerken bi elimle bebeği tutup diğer elimle o arabayı kapatamam. Hele ki poşet takılıyken önce puseti çıkarıyorsunuz sonra arabayı katlıyorsunuz. Bu marka yine daha kullanışlı. Diğer bir çok markada sadece puset değil kendi yatağı varken bile kapanmıyor önce yatağı yani bebeği oturduğu yeri çıkarıyorsunuz sonra arabanın iskeletini kapatıyorsunuz. Yani baston sistemler çok daha kullanışlı ama onda da yeni doğan bebekler için uygun değilmiş deniliyor 🤔
Momezo nerden aldiniz acaba modeli n edir
Bebegimcanimm battaniye sıparısı versem 🤗
Kızlar bugun a101 den yorgan alacak olan varmı mı ☺️