• [silindi]

Tıp fakültesine kaç puanla girildiğini ne sınavlar ne eğitimlerle uzman doktor olunduğu bilmeyen zekasızlar boooooş boooş konuşuyorlar. Bu ülkede herkesin grev hakkı var 10 sene öncesine kadar herkes grevle hakkını arardı alırdı da şimdi sadece doktorların sesi çıkabiliyor. Siz de grevi hayatınızda ilk kez duymuş gibi davranıyorsunuz. Siz kendinizi ezdirmeye gıkınızı çıkarmamaya devam alışmışsınız bu düzene. Neden bu grevlerin yapıldığı aslında bizlerin ve herkesin iyiliği için olduğunu daha önce de bu tartışmada da yüzlerce kez yazıldı. Beyninizi biraz zorlayın empati kurun. Gerekirse acilde ebeyle bile doğururum ama doktorlarımızın bu haklı davasında sonuna kadar yanlarındayım.

Soncul valla artık zaten randevu almadan grev var mı o gün diye bakıyorum bu doktorlar bazen abartıyor tamam başta hak verdik hakkını alamiyor diye ama tek hakkını alamayan onlar değiller asgari ücretle evini geçindirmeye çalışan bir sürü insan var para yetmiyor çoğu insan intihar bile ediyor bu doktorlar biraz fazla abartıyor asgari ücretliler ölsün o zaman ben kesinlikle dayak yemesini falan kabul etmiyorum ama çok doktor var insanları insan yerine koymayıp azarlayan geçen hamile kadını doktor aglatmisti kocası dovecekti millet zor tuttu kimsenin hakkı yok bir kadini aglatmaya devletse bana bedavaya bakmıyor işini düzgün yapacak zaten yapmayanlar yüzünden çoğu kadın saygı ve karşısında doktor haricinde iyi bir insan görmek için özele gidiyor herkes işini düzgün yapacak insanları mağdur etmenin de anlamı yok yani

Siyasi bişey diyince engel yicem diye susuyorum ama bu işin doktoru öğretmeni yok herkes bence biseylere ses çıkarmalı. Susup oturuyoruz, halk halka düşman oluyor. Ama düşmanlar farklı. Yurt dışında görüyoruz doktor grev yapsa herkes sokağa dökülüyor, polis haksızlık yapsa herkes sokağa dökülüyor.. haklarını arıyorlar.. doktorlar grev yapıyor ama o kadar umutsuz ki hiç sanmıyorum seslerini duyurcaklarini. Aksine böyle halk halka nefret besliyor. Keşke hepimiz birlik olsak ülkemiz cennet olsa..

Betullyillmazx yurtdısıyla kıyaslarsak polisin vur yetkisi var kim olursa olsun öldürüyolar rahat grev eylem yapamıyosun yani onla kıyaslamayalım biz hiç bi zaman onlarla eşit olamayız bu devletle

mmihri grev sence bir çözüm mü. Herkes grev yapsa bu ülkede işler yürümez. Söylediklerin cok mantıksız. Doktorlar şartlarda iyileştirme istiyorsa bunun çözümü grev değildir. Halkı mağdur etmek değildir. Bi taraf hak kazanmaya çalşrken bi taraf mağdur olmamalı.

Sbm050421 şartlar iyileşmeden beklediğiniz kaliteli hizmeti almak çok zor, insanlar bunun için bu grevleri yapıyorlar zaten

Bulundupm şehirde sdece devletlerde grev var oda belli sendikalara üye doktorlar yapıyor. Özeller çalışıyor skntı yok. Özellerde grev yapıyosa çok şaşırtıcı onlarda tatil yapası gelmş demekki😁 bide devlette aciller,doğumlar,onkoloji açık oluyor grev zamanlarında👍