benimmdunyamm alacak tabi ki ne bekliyorsun o kadar sorumluluk alıp bir de üstüne 4 bin maaş almasını mi? Asgari ücretli de hakkını arasın ben emekçinin sonuna kadar yanındayım. Yeter ki herkes insani koşulda yaşasın.

benimmdunyamm ayrıca sonuna kadar herkes hakkını arasın ki buna karşı değilim kimse hak ettiğini almıyor bu ülkede ama doktor da almıyor hak ettiğini bilin istiyorum

Mahinur_2 asgari ücretli den fazla aldığı kesin az çok hepsinin branşına göre maaşı belli hanımefendi tek çalışan onlar değiller bu ülkede herkes. Çalışıyor herkes mesai yapıyor doktor grev yaoma hakkı var grev yapıyor asgari ücretli işten cikartilacak korkusuyla birgün grev yapamıyor yapsa ertesi gün isi yok neyin kafasini yasiyorsunuz

Nskyhn onlarada hak vermek lazım bence biri çıkıp isteyen bırakabilir onlara ihtiyacımız yok bir sürü yeni aday var dese ben onlara bunu yapmalarını hak bilirim mağdur dahi olsam malesef onları bu kadar küçümsememek gerekiyordu diye düşünüyorum onlar bize bakıyor onlara size ihtiyacımız yok diyenler değil

MeralMine Eşim doktor ben gayet doktorluk mesleğinin zorluğunun farkındayım ama dediğim gibi ben şiddetten veyahut maaştan bahsetmedim bunlar zaten doğru şeyler değiller sadece o meslek seçildiyse herkes mesleğini hakkıyla yapmak durumunda dedim herkes herkese saygı duymak zorunda ama gerçekten hasta insanlar da mağdur edilmemeli doktor olundaysa az daha az hasta bakmak istiyorum demek gibi lüksü olamaz hasta ne yapsın doktor yoruluyor ben bugün durayım mı desin polis diyor mu amannn bugün de az hırsız yakalayayım ve yahut bir öğretmen bugün ders vermiyorum diyebilir mi iş etiğine sığmaz bir kere yoksa herkes hakkını arasın kimse bir şey demiyor ama hastalar mağdur edilmeden yapılsın bu

Soncul hayır yani ses çıkarma anlamında söyledim. Bizde yok, rahatız lakin ses çıkarmaya korkuyoruz.. mağdur olan edilen yine biziz.. kendimiziz…

Soncul Ben gözümle gördüm ya adam dr diyorki sistem şuan onay vermiyor adam elinde demir levye ile girdi dr u dövecek. Annesini getirmiş bekleyemezmiş.Böyle insanlarla oturun siz uğraşın bedava gönüllü olarak uzaktan konuşması kolaydı yapın evladınızı dr okutun 6 sene sonra 2 yıl şark hizmeti , üstüne adam sistem açilmiyor diye levyeyle yürüsün , maaşları yatmasın bakalım böyle konuşabilir misiniz ?İster misiniz sizin evladınız bu muameleyi görsün? Özel dediğiniz kurumlarda bile hastane sahipleri kesik atıyor maaşlara bunu biliyor musunuz?

Soncul hepsi yurt dışına gidiyor zaten. Bize işinde iyi olmayan doktorlar kalacak en son. Onlar kaç sene okumuş hayatını adamış. Onların karşılığını alamadıkları için bu şekilde oluyır. Biziö de ses çıkarmamız laızm bu düzenin kurulması için yoksa her türlü doktorsuz kalıcaz.

Soncul Her hastanenin acili aktif şekilde çalışıyor zaten. Bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok. Haklarını almaya çalışıyorlar

Mahinur_2 gitsin hafta sonu yapsın grevini tabi yapar mı hafta sonu amaç milleti rezil edip mağdur etmek milleti mağdur ederek grev yapılmaz hakkını arasın gidip de zorla bulduğumuz randevu günlerinde aramasın herkes işini yapacak

benimmdunyamm öncelikle seviyeli olun neyin kafasını yaşıyorsunuz falan hoş değil düşünce öZgürlüğü var bir şeyin kafasını yaşamaya gerek yok ayrıca ülke doktorsuz kalınca kıyaslamanıza devam edin lütfen