Siyasi bişey diyince engel yicem diye susuyorum ama bu işin doktoru öğretmeni yok herkes bence biseylere ses çıkarmalı. Susup oturuyoruz, halk halka düşman oluyor. Ama düşmanlar farklı. Yurt dışında görüyoruz doktor grev yapsa herkes sokağa dökülüyor, polis haksızlık yapsa herkes sokağa dökülüyor.. haklarını arıyorlar.. doktorlar grev yapıyor ama o kadar umutsuz ki hiç sanmıyorum seslerini duyurcaklarini. Aksine böyle halk halka nefret besliyor. Keşke hepimiz birlik olsak ülkemiz cennet olsa..

Betullyillmazx yurtdısıyla kıyaslarsak polisin vur yetkisi var kim olursa olsun öldürüyolar rahat grev eylem yapamıyosun yani onla kıyaslamayalım biz hiç bi zaman onlarla eşit olamayız bu devletle

mmihri grev sence bir çözüm mü. Herkes grev yapsa bu ülkede işler yürümez. Söylediklerin cok mantıksız. Doktorlar şartlarda iyileştirme istiyorsa bunun çözümü grev değildir. Halkı mağdur etmek değildir. Bi taraf hak kazanmaya çalşrken bi taraf mağdur olmamalı.

Sbm050421 şartlar iyileşmeden beklediğiniz kaliteli hizmeti almak çok zor, insanlar bunun için bu grevleri yapıyorlar zaten

Bulundupm şehirde sdece devletlerde grev var oda belli sendikalara üye doktorlar yapıyor. Özeller çalışıyor skntı yok. Özellerde grev yapıyosa çok şaşırtıcı onlarda tatil yapası gelmş demekki😁 bide devlette aciller,doğumlar,onkoloji açık oluyor grev zamanlarında👍

benimmdunyamm ben tıp okuyan mutlu demedim asgari ücretliyle kiyaslamislar onu için söyledim. Dünya kadar emek veriyorlar kimseye bedavadan verilmiyor o diploma tabi ki karşılığını almak için hak arayacaklar. Yan gelip yatanla dirsek çürüten bir değil kimse kusura bakmasın.

Ahsenmom çalışmak zor geliyor o zaman az hasta bakmak istiyorlarsa. Hastalar napsın hastalığını mı ertelesin doktorlar yoğun diye