Deletedmom70006 ucu kendine dokunmadıkça kimse mağduriyetleri anlamaz. Doktoru grev yapıyor diye eleştireceklerine hükümeti eleştirsinler. Neden doktorlar akın akın yurtdışana kaçıyor? Neden bir doktor bile maaşıyla Avrupa da tatil yapamıyor? Neden dolar euro aldı başını gitti? Ekonomiden dolayı tüm halk sokakta bile stres topu gibi geziyor

Soncul işte umurlarinda olması için çalışana ezilene değil de makam sahiplerine iletmek lazım doktora tavır alincagina gidip oralarda herkes isyan etse belki de değişir kandirilmak yetmedi mi

Bir kaç karakteri bozuk şiddet uyguluyor diye benim annem babam mağdur olamaz SGK sı olan insanlar özel de bakılmak zorunda değil herkes işini hakkıyla ve düzgün yapmalı o bölüm okunup Hipokrat yemini ediliyorsa her hastayla ilgilenilmek zorunda haftalardır anneme randevu bakıyorum bulamıyorum en sonunda özele gönderdim kimse kimseyi böyle rezil edemez devlete kızmak lazım devlet leş zaten rezil orası ayrı bir konu herkes hakkını savunsun ama insanlar insanlarımız öldükten sonra onların hakları da kimseye de sökmez kusura bakılmasın

Ahsenmom suriyeliler oldukça biz mülteci gibi yaşamaya devam edicez

Sizinde zihniyetiniz batsın. Doktor dayak yesin, cerrahların parmağı kesilsin, hayatları elinden alınsın, insanı olmayan sartlarda calıssınlar nefes alıyorlar diye sikayet edilsinler sabime hak aramaya kalktıklarında onları bu raddeye getirenler degilde onlar suçlansın. Özel hayatımızda biri bize şiddet uygulasa peşini bırakmayız ceza alsın diye elimizden geleni yapar, eş ise bosanırız, ama doktora şiddet uygulayanlar elini kolunu sallaya sallaya geziyor. O insanlar nasıl bir psikolojiyle calışıyorlar haberiniz varmı? İşleri bu demeyin kimse kendini bilmez ruh hastasının biri gelip beni öldürsün diye yillarca okumuyor. Burada cozum bulamayacagımız sorunlar Cimere yazilabilir randevu bulunamadığı için magduriyet olustugu dile getirilebilir, böylece hem saglık personeline destek olmus oluruz hemde sorunu asıl muatabına iletmiş

Soncul soncul hanimcum, olay derin. ne kadar anlatsak da fikrin sabit. haksızın, ezilenin yanında olmadıkça, bu devran dönmez. sana bana bize bir sey olursa yine ilk koşup müdahale edecek yine onlar grevde olsa bile. merak etme yani. bir süre daha özelden devam, sonra hesabi forumlarda degil, başka yerde sorarsin, anladin mi?. açık açık yazarsam, siyaset yapıyor oluyoruz…