EceDalgaciMahmutoglu özelde grev nasıl oluyo ki zaten hayatımda duymadım
Greviniz batsın
Biroglanannesiii onların insan oldugunu unutmayın tekrar dıyorum sağlıkcılR da insan !
Sbm050421 devlet memurlarında şikayet edilince hemen sürülme falan olmaz, şikayetinizin konusuna göre uyarı almış olabilir. Beğenmediniz ya da sorun yaşadınız değiştirdiniz sonuçta ama onların kalkıp ben bu hastayı sevmedim, doğru düzgün hastalığını bile anlatamıyor diyip hasta değiştirme imkanı yok, olamaz da zaten. Burada önemli olan bir kişi yüzünden kaç kişiye karşı saygısız olmamak bence.
Acemianneee08 canım bosuna konsuyoruz işte mlletin gozunde sağlıkçılar birer robottan ibaret afedersn altına s.. sa adam derlerki banane sı… rak calıssın beni ilgilendrmez oyle bi zulüm artık
Soncul Biraz gündemi takip etseniz keske. Nereye basvuracaklar kime basvuracaklar saglikcilari koruyan yasa yeni cikti onada korumak denirse. Ha bu arada ben sağlık personeli olduğum halde kendi hastanemde muayene olamayip özele gidiyorum. Tek sorun para degil, insani calisma sartları, can güvenliği. Tek dertleri paraymış gibi yansitilip insanların önune atildilar. Ben hayvani bir şekilde acı sergileyen insan müsveddelerine kesinlikle hak vermiyorum ve bu insanlar böylelerine hizmet veriyorlar maalesef
Acillerde de normal grip oluyor millet acile geliyor geçen acile gittim serklaj sonrası iğnelerim ve serumlarim için ayakta durmak falan yasak sıra bekliyorim kadın gelmiş cildiyeye sevk yazın bana diyor acil doktoruna acil olduğu için öncelik ihtimalim de olmuyor böyle insanlar yüzünden acilde acil hastalarla çok geç ilgilendiriyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ doktorların grevini de destekliyorum ama keşke grev gunleri randevu falan verilmese daha önceden belli olup kapatilsa randevu günleri
Tutiko Ben gayet onları savunarak ta yorum yaptım herkes hakkını arayabilir ama bu meslek seçildiyse de herkes işini düzgün yapmak durumunda bir polis bir avukat bir doktor veyahut bir öğretmen meslekler tercih edildiyse layıkıyla bunu yapmak durumunda kötü zamanları da göze alıp seçiliyor benim eşim de doktor ama bu zamana kadar mesleğiyle ilgili herhangi bir of dediğini duymadım zorluğunun farkında şu an Türkiye de en büyük sorun devlet doktorlar da devletin altında eziliyor ama gerçekten hasta ve çaresiz olanlarında haklarına girmemek gerekiyor
Pelinakcn ben bana saygılı olana saygılı oluyorum zaten , dediğim gibi ben gram hizmet alamıyorum devlet hastanesinden
Efulii özelde grev yok
Sbm050421 sizide duyarlı olmaya davet ediyorum. Malum bizi duyarlı tayfa olarak nitelendirmissiniz.
Geçmiş olsun her doktor iyi insan demedik kötüsü de elbet vardır sebepsiz azarlayani onlar da bir insan. Ben sağlık teknikeriyim devlette staj yaptim 3 ay kadar kısa bir süre, eeg çekimi sırasında beklemek zorunda olan insanların ufacık bana nasıl saldırmak istediğini gorseydiniz eğer böyle konusmasdiniz, yaşamayan bilemez
Tutiko aynen öyle canım ama inan zoruma gidiyor artık
[silindi]
Tıp fakültesine kaç puanla girildiğini ne sınavlar ne eğitimlerle uzman doktor olunduğu bilmeyen zekasızlar boooooş boooş konuşuyorlar. Bu ülkede herkesin grev hakkı var 10 sene öncesine kadar herkes grevle hakkını arardı alırdı da şimdi sadece doktorların sesi çıkabiliyor. Siz de grevi hayatınızda ilk kez duymuş gibi davranıyorsunuz. Siz kendinizi ezdirmeye gıkınızı çıkarmamaya devam alışmışsınız bu düzene. Neden bu grevlerin yapıldığı aslında bizlerin ve herkesin iyiliği için olduğunu daha önce de bu tartışmada da yüzlerce kez yazıldı. Beyninizi biraz zorlayın empati kurun. Gerekirse acilde ebeyle bile doğururum ama doktorlarımızın bu haklı davasında sonuna kadar yanlarındayım.
Soncul valla artık zaten randevu almadan grev var mı o gün diye bakıyorum bu doktorlar bazen abartıyor tamam başta hak verdik hakkını alamiyor diye ama tek hakkını alamayan onlar değiller asgari ücretle evini geçindirmeye çalışan bir sürü insan var para yetmiyor çoğu insan intihar bile ediyor bu doktorlar biraz fazla abartıyor asgari ücretliler ölsün o zaman ben kesinlikle dayak yemesini falan kabul etmiyorum ama çok doktor var insanları insan yerine koymayıp azarlayan geçen hamile kadını doktor aglatmisti kocası dovecekti millet zor tuttu kimsenin hakkı yok bir kadini aglatmaya devletse bana bedavaya bakmıyor işini düzgün yapacak zaten yapmayanlar yüzünden çoğu kadın saygı ve karşısında doktor haricinde iyi bir insan görmek için özele gidiyor herkes işini düzgün yapacak insanları mağdur etmenin de anlamı yok yani
Siyasi bişey diyince engel yicem diye susuyorum ama bu işin doktoru öğretmeni yok herkes bence biseylere ses çıkarmalı. Susup oturuyoruz, halk halka düşman oluyor. Ama düşmanlar farklı. Yurt dışında görüyoruz doktor grev yapsa herkes sokağa dökülüyor, polis haksızlık yapsa herkes sokağa dökülüyor.. haklarını arıyorlar.. doktorlar grev yapıyor ama o kadar umutsuz ki hiç sanmıyorum seslerini duyurcaklarini. Aksine böyle halk halka nefret besliyor. Keşke hepimiz birlik olsak ülkemiz cennet olsa..
Nnanaa sakarya zahide asoglu