Bu kadar insanı madur etmeye ne gerek var ya doğursak doktor yok hastanede
Greviniz batsın
Soncul daha dün Urfa’da doktorun biri dayak yiyip diplomasını yırttı ne greviniz batsın! Zaten yakında bir tane bile doktor bulamayacaksınız herkes özele gitmek zorunda kalacak.
Soncul bende sağlık ocağına gidecektim bugün 😏😏
haklisinesracim zaten özele gidiyoz sen devletemi gidiyoruz sanıyosun
haklisinesracim biz mi dövdük bizim suçumuz ne
Soncul özele gitmemizin sebebi doktorlar ilgilenemiyor diyoruz 5 dakka da çıkıyoruz diyoruz. Çünkü buna mecburlar onlarda daha rahat şekilde hastalarla ilgilenip daha çok vakit ayırmak istiyorlar. Günde 50 hastaya bakmak var 5 dakka 5 dakka günde 20 hastaya bakmak var anlayana. Birde dayakti siddetti çabası o insanlar o okulları okumak için ne kadar dirsek çürütüyor. Ben çok haklı buluyorum
haklisinesracim bende hak veriyordm ama artik çok abartilmadi mi saglik sonucta bu insanlar ne zorluklarla randevu aliyor sonra grev oluyor randevu iptal oluyor yazik gunah suyu cikti malesef
haklisinesracim özeller bile çaresizliğin farkında köpek çekmeye başladı çok afedersiniz bunlar daha iyi günler greve lanet okunana kadar destek olunup makamlara isyan edilse keşke değil mi
Soncul mağduriyet olmasa dertlerini nasıl anlatacaklar
haklisinesracim gidiyoruz da zaten. 500muayene 355 kan idrar veriyoruz. Sgk ödüyoruz ama devletin imkanlarindan faydalanamiyoruz.
haklisinesracim ben ülkemin halkını anlamıyorum özel devlet farketmez tüm hastaneler her gün ya her gün tıklım tıklım dolu. Herkes mi her gün hasta herkesin mi bir sorunu var artık bir kota koymalari lazım bence… Yoksa bu anlamsız aşırı yoğunluk yüzünden ne doktor kalacak ne hemşire istedikleri kadar tip fakültesi yapıp öğrenci okutsunlar…
Soncul özelde grev mi var