Hesap al benden de o kadar walla. Alıştım içimde olmasına kalsın bebeğim sprın değil şaka bi yana gerçekten doğuramayacakmısım gibi geliyor🤦♀️
Normal doğum için önerilerim ve süreç❤️
Denzk Çok güzel şeyler yazmışsınız yaaaa🥺🥺🥺 sağ olun❤️ Gözünüz aydın olsun bebişinizle ailenizle mutluluklar
Feyzaerturk herşey geçiyor kolay değil ama atlatılıyor 😅
Ayvacekirdegi teşekkür ederim hiç korkmayın ❤️
DilaraArslan07 Sezeryan da çok zor değil benim doktorum anlattı 10 cm kesiliyor minnacık dedi. Ve sezeryan olup 3 gün sonra kafelerde gezen arkadaşlarım var o yüzden rahat olun
elmaliiturtaa Hiç ağlayıp kendinize bu güzel süreci zehir etmeyin herşey çok güzel ve olmadı gerektiği gibi oluyor
Denzk ay ne güzel valla masallah bende Medicana da yapacağım inşallah ssvd adayıyım. Doktorum dışardan gelecek, sizin doktorunuz kimdi
Denzk masalllahhh ayy bende 33 haftalık olucam yarın normal doğum düşünüyorum inşallah güzel ve kolay geçer herşey 🤰❤️
Denzk uyaa çok teşekkür ederiz paylaşım için 🤗🤗
@Denzk ya bende çekirge doruğa gidiyorum bakalım benim nasıl olucak 🙈 Niyetim normal inşallah öyle olur her akşam yürümeye çalışıyoruz eşimle yarım saat ama spor yok bende de 😅 35+1 olduk bugün bakalım beyimiz ne zaman gelmek isticek son günler geçmek bilmiyor gerçekten 🌸 Allahım bana da sizin ki gibi bi doğum nasip etsin herkese böyle kolay bi doğum nasip etsin 🤍🥰
Denzk ay yemin ederim okurken bile gözlerimin içini parlattınız Allah’ım herkese hayırlısı ile kolay doğum nasip etsin inşallah ben en basından beri hep normal istiyorum süreç o şekilde ilerliyor ama yine de en iyisi nasılsa öyle olsun inşallah 🙏
Denzk maşallah bana yürüyüş ve ev işi yasak dedi doktor erken doğum riski sebebiyle. 33 haftaligim. O dediklerini ne yazikki yapamıyoruz bakalim nasıl doguracagiz
Fatma-mevadanis52 sağlıkla ve huzurla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim güzel haberlerinizi bekliyorum 🤍
Ayyyy bende çok korkuyorum ya doğumdan bi görsen varya şuan 33 haftalığız doğum yaklaştıkça korkum artıyo bide işin kötü tarafı hem sezeryan hemde normal ikiside ürkütüyo beni canım çok tatlı nasıl baş edicem bilmiyorum 😆
Denzk yaa hikayeniz çok güzel sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 🥰
Denzk kegel egzersizi nasil bi hareket oluyor, epudural olurken canınız acıdı mı
Denzk çatı muanesi zormu
Oguzhanberraselina çişini yaparken tutmak gibi o tarz o bölgeyi geliştirici haraketler. Epidural iğnesi acıtmadı normal iğne vurulmak gibi ama belden olanı