Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende ilk oglumu kesisiz dikişsiz doğurdum ikinciyi de inşallah öyle doğururum az bı vaktimiz kaldı 38. Haftaya giriş yaptık doktorum bana da korunmasız ilişki önerdi bakalım ne zmn gelir minik paşam
😍😍
Normal doğum için önerilerim ve süreç❤️
Denzk Ay bende sizinle aynı durumdayım şuan aynı korkular aynı duygular şuan nedense bi rahatlama geldi okuyunca sağlıkla büyütün inşallah 🥰🤷🏻♀️
Darısı başımıza artık çok korkuyorum normalden anksiyetem ve paniğim var revlette hiç umursamıyor mübarek
Denzk harikaaaa 😍
Denzk cok uzun tam okuyamadm heycandn 39+2 bende doguma gidiyorum dua edin kizlar 🤭
heyecanliana93 hastane sureci baslayinca hicbiri akliniza gelmicek merak etmeyin suan bende korkuyorum ama surece girdgimde eminim gecicek Rabbim insanda hic korku birakmiyo cok sukur bendede panik atak varda ❤️
Fatma-mevadanis52 Allah yardımcımız olsun inşallah
Denzk sizin hikayenizi okurken kendi doğumum geldi aklıma bende pazar akşami doğuma gittim🥰🥰iyi ki de normal doğum evet biraz ağrılar oluyor ama o heyecana ve sevincine değiyor❤️😘
Mervedez159 Ne bileyim alt tarafa hiç bakmadığım için ne var ne yok bilmediğimden korktum ama bişey olmadı ☺️
heyecanliana93 Merak etmeyin benim de panik atağım var o an panik hiç aklıma bile gelmedi 😂
Hesap al benden de o kadar walla. Alıştım içimde olmasına kalsın bebeğim sprın değil şaka bi yana gerçekten doğuramayacakmısım gibi geliyor🤦♀️
Denzk Çok güzel şeyler yazmışsınız yaaaa🥺🥺🥺 sağ olun❤️ Gözünüz aydın olsun bebişinizle ailenizle mutluluklar
Feyzaerturk herşey geçiyor kolay değil ama atlatılıyor 😅
Ayvacekirdegi teşekkür ederim hiç korkmayın ❤️
DilaraArslan07 Sezeryan da çok zor değil benim doktorum anlattı 10 cm kesiliyor minnacık dedi. Ve sezeryan olup 3 gün sonra kafelerde gezen arkadaşlarım var o yüzden rahat olun
elmaliiturtaa Hiç ağlayıp kendinize bu güzel süreci zehir etmeyin herşey çok güzel ve olmadı gerektiği gibi oluyor
Denzk ay ne güzel valla masallah bende Medicana da yapacağım inşallah ssvd adayıyım. Doktorum dışardan gelecek, sizin doktorunuz kimdi
Denzk masalllahhh ayy bende 33 haftalık olucam yarın normal doğum düşünüyorum inşallah güzel ve kolay geçer herşey 🤰❤️
Denzk uyaa çok teşekkür ederiz paylaşım için 🤗🤗