Merve_tna A bende 36+1 im bu haftaya kadar hep kprkıyla geçti ama artık zaten olacak bu bebiş çıkacak hertürlü diyip kendimi dualara verdim içime bi ferahlık geldi

Ya doktora çok kızdım. Bu ne ya . Doktorlar neden son saniyeyi bekliyorlar. İşin ne arkadaşım. Son ana kadar napıyorsun ya odanda gelsene doğumhaneye. Sizin de yetişememiş. Arkadaşım doğum yaptı 20 gün önce onu da ebe doğurttu resmen. Özel hastane bide. Ya 12 saat falan sürdü açılması hastanede. Ama artık 8-9 cm e geldiyse ne bekliyorsun ya.kız ıkınırken ebe geliyor dur diyene kadar doğurmuş doktor gelene kadar. Şaka gibiler ya

Denzk o kadar güzel anlattın ki heyecanla okudum her cümleyi Allahım sağlıkla sizinle büyütsün teşekkür ederim bize bu kadar bilgili anlatıgin için darısı bizim başımıza inşallah 😊🤲

Denzk maşallahhh Pamuk gibi oldum okurken. Darısı diğer hamişlerin başına ❤️

Bebekgibi sancılarım tam anlamıyla cuma günü başladı pazar gece 3 te hastaneye yattım 11 de doğurdum canım. O arada plates yaptım dıcak duş aldım açılma hızlansın diye

Hoppala Valla canım orayı bende anlamadım. Neden son anda geldi bilmiyorum sen hızlı doğurdun diyo 🤷‍♀️

Mervedez159 2700 doğdu 😌 valla doktorda şaşırdı ilk doğumda kesisiz olmaz falan dedi

Berilayda1 hafif adet sancısı gibi başlıyor zaten sonra git gide şiddetleniyor benim doğumum o adet sancısı başladıktan 3-4 gün sonra oldu neredeyse

Mervekavillioglu inşallah darısı başına ☺️ Ben hiç güçlü olmayan bir insanım ve süreç bu şekilde ilerledi normal isteyen birisi için herşey daha kolay olur eminim 💐

Denzk
            Maşallah ya Darısı başıma 37 deyim ilk doğumum olucak biraz olsun cesaretlendim ama hala korku vsr tabi😞

Sabihaa34 Korkmanız normal ama ben şuan o kadar da korkulacak bişey yokmuş diyorum süreci bilmemek insanı korkutuyor ama gerçekten ben daha doğum yapalı 3 gün oldu unuttum yani 😅 unutuluyor herşey

Denzk maşallah bebeğinizi güle güle büyütün sağlıcakla darısı başımıza inşallah

Hesap merak etme canım kaynananın bebeği sana vermemek gibi bir lüksü olamaz, ağlayınca anne kokusu anne sütüne ihtiyaç duyacak direk sana gelir o bebek🤭 kafanı yorma böyle şeylerle ve moralini bozma 😊

Denzk 3500 falan olsaydı kesi olurdu biraz minnak doğmuş ondandır