Balrengii Canım o an öyle bir andı ki sorsalar da farketmezdi yeterki bu süreci atlatayım diyorsun ve gerçekten ebe çok profesyoneldi kendimi ona bıraktım. Zaten epiduralle birlikte suni veriliyor onu biliyorum sürecin hızlı ilerlemesi için

cgdemm3 Teşekkür ederim ❤️ Benim sancılarım tuttuğunda evde kardeşim vardı onu bile uyandırmadık kimseye söylemedik çünkü çok namahrem bir an heryerin açık yani kendi annemi bile istemezdim sadece eş olması gerekiyor bence. Ben doğumhaneye giderken eşim ailelere haber verdi doğum oluyor gelin diye en güzeli böylesi çok üzüldüm sizin adınıza o sancıyı çekip sezeryan çok zor olmuştur. Strese girince bebeğin kalbi mi zayıfladı o yüzden mi sezeryan dediler

Denzk Bende ilk geceden sonra 2 ay kendine dokundurtmamis kişiyim acıdan ona dayanamadım buna hiç dayanamam sanmıyorum 😂😂😂😂😂😂😂

Denzk annelik duygusu diosun yani haklı olabilirsin o gün gelsin de inşallah atlatırız hepimiz😂

Denzk çok sevindim bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ben alt tarafta genişlik olur falan diyorlar ondan çok tedirginim hadi dikiş olsa belki o kadar değilde mesela sizin gibi dikişsiz falan olanlarda fazla genişlik oluyor mu diye merak ediyorum hep

Denzk valla icimi actin 🥰 allah saglikla buyutmeyi nasip etsin❤️33 haftaligim su an ve hamileligimin basindan beri nolur sezeryan olmasin diyodum o kadar cok normal dogum istiyorum anlatamam herkes bana o daha zor sezeryanda bisi hissetmiyosun girdigin ciktigin 5 dk diyor ama allahtan bisi olmazsa normal olucam sende morel verdin bana 🧿🌼

Denzk epidural sonrası da spinal gibi baş ağrısı oluyor mu ben de epiduralli normal doğum düşünüyorum

Yaseminf Canım ne baş ağrım oldu ne de bel ağrım. Baş ağrım olmaması için çıkınca sütsüz filtre kahve içtim bir bardak o herhalde baş ağrısı yapmadı. Belim de hafif ağrıyor ama o doğumdan dolayı epiduralden dolayı değil sanırım

Sevdanur522 Ay kim öyle diyor Allah aşkına ben şuan doğuralı 5.günüm herşeyi yapabiliyorum eskiye dönüyorum. Evet öncesi biraz ağrılı bir süreç ama sonrası için katlanılır ki ben normal doğum istemeyerek normal yaptım siz istemişsiniz kesinlikle benden daha başarılı bir doğum geçirirsiniz 🧿❤️

Valla bende normal doğum istiyorum ama korkmuyor degilim insAllah güzel geçer, 2 hafta sonrada çatı muanem var oda tedirgin ediyor beni 😪

Denzk oyyy canım ağzına sağlık ne güzel yazmışsın gönlünden geçen normal doğum ama cesaret edemediğin için sezeryan olacakmissin rabbim gönlüne göre olanı vermiş sağlıkla büyük bebisi 🙏

Oguzhanberraselina hiç korkmayın çatı muayesine tedirgin giderseniz zor geçer sadece parmağıyla bakıyor hiç bişey yok gerçekten korkutanlara bakmayın normal doğumda sürekli yapıyorlar ama o an muayeneden korkmuyorsunuz emin olun