Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin sağlıklı … 21+2 haftalıgım ama ben ikisindende tırsmaya basladım ve karar veremedim etrafımdakiler sezeryan ol diyolar basta kız kardesim hemşire o diyo sezeryan ol diye hic bilmiyorum nasıl olacak
Normal doğum için önerilerim ve süreç❤️
Denzk merhaba, Allah sağlıkla kavuşturmuş çok şükür atlatmışsınız. Alttan muayene çok acıyor mu? Ve epidural siz mi talep ettiniz?
Denzk maşallah 🧿 çok güzel geçmiş darısı başıma dün gittim açılma yok ama adet gibi hafif sancılarım oluyor nasıl açılma olcak bilmiyorum çok istiyorum normal doğum
Denzk ağlayacaktım nerdeyse doğumum eylülde ben nasıl doğurucam diye her gün stres yaşıyorum Allah bizede kolay doğum nasip etsin sağlık sıhhatle kavuşalım hepimiz bebişlerimize sizde sağlıkla sıhhatle büyütün yavrunuzu gözünüz aydın♥️🥰
Denzk Ayyyy kız maşallah sana çok hoşuma gitti anlatisin ya ben çok korkuyorum valla doğum diyince başlıyorum ağlamaya normal istiyorum sezeryandan daha çok korkuyorum oda Allah’ın işi devamlı normale engel bişey çıkıyor artık sezeryana adapte olmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum Allah’ım yardım etsin bir avazda çıksınlar bebisler inşallah 🥰
Maşallah suphanallah kuzum Rabbim sağlıklı huzurlu ömür ler versin inşallah bebişinle sana inşallah bizde senin gibi bir çırpıda kurtuluruz 🤲🤲🤲🥺🥺🥺
Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende ilk oglumu kesisiz dikişsiz doğurdum ikinciyi de inşallah öyle doğururum az bı vaktimiz kaldı 38. Haftaya giriş yaptık doktorum bana da korunmasız ilişki önerdi bakalım ne zmn gelir minik paşam
😍😍
Denzk Ay bende sizinle aynı durumdayım şuan aynı korkular aynı duygular şuan nedense bi rahatlama geldi okuyunca sağlıkla büyütün inşallah 🥰🤷🏻♀️
Darısı başımıza artık çok korkuyorum normalden anksiyetem ve paniğim var revlette hiç umursamıyor mübarek
Denzk harikaaaa 😍
Denzk cok uzun tam okuyamadm heycandn 39+2 bende doguma gidiyorum dua edin kizlar 🤭
heyecanliana93 hastane sureci baslayinca hicbiri akliniza gelmicek merak etmeyin suan bende korkuyorum ama surece girdgimde eminim gecicek Rabbim insanda hic korku birakmiyo cok sukur bendede panik atak varda ❤️
Fatma-mevadanis52 Allah yardımcımız olsun inşallah
Denzk sizin hikayenizi okurken kendi doğumum geldi aklıma bende pazar akşami doğuma gittim🥰🥰iyi ki de normal doğum evet biraz ağrılar oluyor ama o heyecana ve sevincine değiyor❤️😘
Mervedez159 Ne bileyim alt tarafa hiç bakmadığım için ne var ne yok bilmediğimden korktum ama bişey olmadı ☺️
heyecanliana93 Merak etmeyin benim de panik atağım var o an panik hiç aklıma bile gelmedi 😂
Hesap al benden de o kadar walla. Alıştım içimde olmasına kalsın bebeğim sprın değil şaka bi yana gerçekten doğuramayacakmısım gibi geliyor🤦♀️
Denzk Çok güzel şeyler yazmışsınız yaaaa🥺🥺🥺 sağ olun❤️ Gözünüz aydın olsun bebişinizle ailenizle mutluluklar
Feyzaerturk herşey geçiyor kolay değil ama atlatılıyor 😅
Ayvacekirdegi teşekkür ederim hiç korkmayın ❤️