Ayyyy bende çok korkuyorum ya doğumdan bi görsen varya şuan 33 haftalığız doğum yaklaştıkça korkum artıyo bide işin kötü tarafı hem sezeryan hemde normal ikiside ürkütüyo beni canım çok tatlı nasıl baş edicem bilmiyorum 😆

Denzk yaa hikayeniz çok güzel sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 🥰

Aslialp Teşekkür ediyorum darısı başınıza ❤️

Nazli1652 Amin inşallah doğum süreci biraz ağrılı ama sonrası gerçekten çok güzel şuan hiç doğum yapmamış gibiyim sadece sonda takıldığı için çişimi yaparken yanıyor başka bişey kalmadı şükür 🧿

Denzk ne güzel ne kadar pozitif içimi açtın ❤️ Hastaneye yatman ve doğum anı toplam kaç saat sürdü canım

Denzk vallahi canım ben hem kendim için hemde cevremdekileri arkadasları bile normal için hep ikna etmeye calısıyorm sağlık açısından en iyisi tabi ki son anda durum değişirde sezeryan olursa yapack birşey yok ama derler ya bir avazda doğurursn inşallah diye inşallah herkese nasip olur 🥰

Merve_tna A bende 36+1 im bu haftaya kadar hep kprkıyla geçti ama artık zaten olacak bu bebiş çıkacak hertürlü diyip kendimi dualara verdim içime bi ferahlık geldi

Ya doktora çok kızdım. Bu ne ya . Doktorlar neden son saniyeyi bekliyorlar. İşin ne arkadaşım. Son ana kadar napıyorsun ya odanda gelsene doğumhaneye. Sizin de yetişememiş. Arkadaşım doğum yaptı 20 gün önce onu da ebe doğurttu resmen. Özel hastane bide. Ya 12 saat falan sürdü açılması hastanede. Ama artık 8-9 cm e geldiyse ne bekliyorsun ya.kız ıkınırken ebe geliyor dur diyene kadar doğurmuş doktor gelene kadar. Şaka gibiler ya