Denzk amin teşekkür ederim ☺️ sağlıkla büyüsün bebişinizz 🙏🏼

Denzk ne kadar güzel anlatmışsınız ne güzel destek oluyorsunuz pozitif şeyler okudukça kendime güvenim geliyor 👏👏👏bebeğinizle sağlıkla geçireceğiniz güzel bir ömrünüz olsun inşallah

Denzk çok duygusal gözlerim doldu bizede böyle doğum nasip etsin inşallah rabbim seninde bebeğini sana bağışlasın cok güzel bir hikaye rahatladim bi o kadarda strese girdim ya benimki zor olursa diye🥺😂

Oncelikle Allah bagislasin ne guzel insaAllah herkese kolay dogum nasip olur ya ben de cok korkuyorum 35+1’im bakalim hayirlisi. Peki dikis olmamasi icin bir sey yaptiniz mi perine masaji vs gibi herhangi bir şey?

Denzk sağlıcakla büyük bebişini
          Çok güzel anlatmışsınız bende ilk gebeliğim normal doğum çok istiyorum ama ultrasona gittiğimde çok heyecan bi yapım var nefes egzersizleri yapıyorum bi türlü heyecan gitmiyor acaba normal doğum yapabilecekmiyim bilemiyorum hastanedeyken nasıl sakin olacağım bilemiyorum
          Doktorum heyecan yapın var ama normal doğum yapamazsın dedi sezeryan demişti
          Benim pek sezeryana karşım degildi neyse herşeyin hayırlısı neyse o olacak diyorum kısmet bakalım 1 ayımız kaldı kavuşmamıza 🥰🥰

Denzk öncelikle gözün Aydın Allah evladını sağlık ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin normal doğum isteyen ama korkan biri olarak bu yazı beni inanılmaz rahatlattı çok teşekkür ederim 🙏

Desingnercom Canım ben aşırı paniğim doktorum bana da bir hafta önce çatal muayenesi yaptı çığlık attım sen normal yapamazsın dedi ama son anda bi kararlılık geldi ve yaptım 😅

Suzis Hayır sadece kegel egzersizi yaparım ben ama doğumla alakalı değil eskiden beri o bölgenin sarkmaması için belki etkisi olmuştur onun dışında bol bol haraket

Denzk Ne kadar güzel yazmışşınız bir bu kadar daha yazsanız sıkılmadan okurdum❣️ Hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün inşallah.🙏 Okurken kendimi gördüm biraz çünkü bende asla ve asla normal doğum istemiyorum doğuma 3 ay var sezeryanı bile nasıl yapıcam dıye kara kara dusunurken sizin hıkayenızle karsılasmam muazzam❣️Zira çevrede kötü doğum hıkayelerını anlatanlar fazlasıyla mevcut.

Zeyneponur Ya gerçekten ben doğum anında en korktuğum dikişti. doğum anında aklıma bile gelmedi dikiş düşün. Yani o an doğurayım da olsun diyosun

Maviii bende aynı şeyi düşünüyorum ilki çok zor bir normal doğumdu umarım bu daha kolay olur Allah yardımcımız olsun 🙏🏼

Denzk çok açıklayıcı bir yazı olmuş. İçime su serptiniz❤️ yüreğinizden öpüyorum. Hayırlı olsun 😍 Yolun basındayım insallah benim için de her şey çok kolay ve huzurlu olur

Denzk çok güzel anlatmışsınız bende 34 +2 günlüğüm erken doğum olabilir diyorlar sürekli sancım oluyor çok korkuyorum inşallah benimkine sizinki gibi kolay olur bende sezeryan istiyordum ama doktorum şuan normal doğum da olabilir diyor normal doğumda beni korkutuyor ne yapacağımı bilmiyorum🤦‍♀️🧿♥️

Denzk darısı başımıza maşallah size bende normal doğum yapıcam 36. Haftamdayım bu aralar çok korkmaya başlamıştım beni rahatlattı bu okuduğum 🥰

Denzk Ya ne kadar güzel anlatmışsınız maşallah size🧿😢🌺 Ben de sezeryan düşünmeyen biri olarak inşallah bana da böylesi kolay neşeli bir doğum nasip olur. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ☺️ Bebişiniz sağlıcakla büyüsün inşallah 🤍