Denzk sağlıcakla büyüt bebişini inşallah ❤️

ya maşallah darısı bizlere benim ilk doğumum zordu umarım bu kolay olur kendimi teselli ediyorum 🥰🤣
    geçmiş olsun hoşgeldi yavrunuz 💐

Yesim bu tartışmayı sabitledi.

canmyavrum Bursa Medicana da yaptım ama kendim doğurdum 😂 doğumhanede 3 ebe vardı sadece kimse yetirşemedi. Başhemşire gelene kadar diğer ebeleri hiç sevmedim ama o başhemşire için tekrar o hastaneye giderim öyle söyleyeyim kızımın göbek adını da selen koydu 🙈

Maviii Kolay oluyor ve herşey geçiyor minnoş minnoş yatıyor yanımda şimdi evde hık dese herkes susturmaya çalışıyor tam annelik duygusunu anlayamadım ama yalnız kalınca daha çabuk adapte olacağım

Kaç haftalikken doğurmuş oldun

Denzk ayy gozlerim dolarak okudum ben de 34+1 hamileyim ve nasil dogurcam diye korkuyorum kayinvalidem tam bir cadi.Bana bebegimi vermez gibime geliyor esim desem adam degil.Annem yok .Sureci okadar merak ediyorum cok huzursuzum

Denzk Merhabalar, hayirli olsun Allah güzel günlerde saglikla büyütmeyi nasip etsin 🤗 Doktorunuz kimdi acaba? 9 haftalik hamileyim ben de medicanaya gidiyorum merak ettim .

Hesap Canım hiç üzülme hiç Allah o kadar yardım ediyor ki inanamazsın benim de annem yanıma gelmeyecekti ağlayarak gel ben basıl bakacağım sezeryan olacak dedim en fazla 2 gün gelirim dedi. Ptesi geldi çarşamba döndü ama o bile yetti çocuk olunca cadılık gidiyor gerçekten herkesin ilgi odağı değişiyor hiç merak etme gerçekten ❤️ Eşler zaten bu süreçte pek yanında olmuyor o yüzden önemli değil sen kendini ve bebişi düşün ama herşey geçiyor ve unutuluyor. Ben o kadar sancı çekmeme rağmen doğumhaneden çıkarken ben böyle 10 tane doğururum dedim düşün 5 dakika önce ağrıdan mafolan ben. O yüzden süreç kendini yönetiyor merak etme herşey güzel olacak

Denzk allah bağışlasın öncelikle 😍 çok güzel anlatmışsınız ben de normal istiyorum sezaryen e de karşı değilim kolay olmuş allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah 🙏🏼 hastane çantası içinde verilen bilgiler çok faydalı 🙏🏼 teşekkürler süt pompasını koysam mı koymasam mı diye çok düşünüyorum hala , bir de lohusa pedini büyük boy aldım açtım baya büyükmüş olsun dedim 😅😅 onda da orta boy iyidir

melisergn Volkan aksakallı canım doktorum beni sezeryana al diye yalvardım ama yanıma gelmedi cumadan beri arıyordum nolur gelin alın diye ptesiye kadar bekletti sağolsun biraz kızdım o an ama doğumdan sonra ben bilerek gelmedim normal doğur diye dedi doğumhaneye girdi eline doğdu 😅

nmtock41 Teşekkür ederim ❤️ Büyük boy fışır fışır ses çıkarıyor bir de zaten ped olmasa bile hastaneler gazlı bez gibi bişey getiriyor o da çok güzel. Doğumum pek kolay değildi şöyle ağrı sancı anlamında tabi bunu yaşamadan da olmuyor doğum bitince herşey çok güzeldi ama. Darısı başınıza ❤️

Denzk çok güzel bir yazı. Ben de çok korkuyorum normal doğumdan. Allah bize de seninki gibi bir kolay doğum nasip etsin inşallah 💜🤲🏻 Yürüyüş yapıyorum ama aynı zamanda çalıştığım içim hiç pilates yapamadım şimdi başlasam faydası olur mu acaba 27 haftalığım.

Fatma023 Çalışmak başlı başına bir spor zaten işe yarar tabi ki ama kendinize plates topu alın ben almadım hastanede o sancıları o kadar hafifletti ki keske daha önce alsaydım dedim pişman oldum. Normal doğum fiziksel bir durum yoksa denenmeli bence şuan böyle düşünüyorum en baştan beri sezeryan diyen ben 🙈😅