Denzk ya ne güzel olmuş maşallah darısı başımıza😍 özelde mi doğum yaptınız devlette mi
Normal doğum için önerilerim ve süreç❤️
ya maşallah darısı bizlere benim ilk doğumum zordu umarım bu kolay olur kendimi teselli ediyorum 🥰🤣
geçmiş olsun hoşgeldi yavrunuz 💐
canmyavrum Bursa Medicana da yaptım ama kendim doğurdum 😂 doğumhanede 3 ebe vardı sadece kimse yetirşemedi. Başhemşire gelene kadar diğer ebeleri hiç sevmedim ama o başhemşire için tekrar o hastaneye giderim öyle söyleyeyim kızımın göbek adını da selen koydu 🙈
Denzk maşallah Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi😇
Kaç haftalikken doğurmuş oldun
canmyavrum inşallah ❤️
Denzk Merhabalar, hayirli olsun Allah güzel günlerde saglikla büyütmeyi nasip etsin 🤗 Doktorunuz kimdi acaba? 9 haftalik hamileyim ben de medicanaya gidiyorum merak ettim .
Hesap Canım hiç üzülme hiç Allah o kadar yardım ediyor ki inanamazsın benim de annem yanıma gelmeyecekti ağlayarak gel ben basıl bakacağım sezeryan olacak dedim en fazla 2 gün gelirim dedi. Ptesi geldi çarşamba döndü ama o bile yetti çocuk olunca cadılık gidiyor gerçekten herkesin ilgi odağı değişiyor hiç merak etme gerçekten ❤️ Eşler zaten bu süreçte pek yanında olmuyor o yüzden önemli değil sen kendini ve bebişi düşün ama herşey geçiyor ve unutuluyor. Ben o kadar sancı çekmeme rağmen doğumhaneden çıkarken ben böyle 10 tane doğururum dedim düşün 5 dakika önce ağrıdan mafolan ben. O yüzden süreç kendini yönetiyor merak etme herşey güzel olacak
Denzk allah bağışlasın öncelikle 😍 çok güzel anlatmışsınız ben de normal istiyorum sezaryen e de karşı değilim kolay olmuş allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah 🙏🏼 hastane çantası içinde verilen bilgiler çok faydalı 🙏🏼 teşekkürler süt pompasını koysam mı koymasam mı diye çok düşünüyorum hala , bir de lohusa pedini büyük boy aldım açtım baya büyükmüş olsun dedim 😅😅 onda da orta boy iyidir
Fatma023 Çalışmak başlı başına bir spor zaten işe yarar tabi ki ama kendinize plates topu alın ben almadım hastanede o sancıları o kadar hafifletti ki keske daha önce alsaydım dedim pişman oldum. Normal doğum fiziksel bir durum yoksa denenmeli bence şuan böyle düşünüyorum en baştan beri sezeryan diyen ben 🙈😅