Normal doğum için önerilerim ve süreç❤️
Desingnercom Canım ben aşırı paniğim doktorum bana da bir hafta önce çatal muayenesi yaptı çığlık attım sen normal yapamazsın dedi ama son anda bi kararlılık geldi ve yaptım 😅
Denzk Ne kadar güzel yazmışşınız bir bu kadar daha yazsanız sıkılmadan okurdum❣️ Hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün inşallah.🙏 Okurken kendimi gördüm biraz çünkü bende asla ve asla normal doğum istemiyorum doğuma 3 ay var sezeryanı bile nasıl yapıcam dıye kara kara dusunurken sizin hıkayenızle karsılasmam muazzam❣️Zira çevrede kötü doğum hıkayelerını anlatanlar fazlasıyla mevcut.
Zeyneponur Ya gerçekten ben doğum anında en korktuğum dikişti. doğum anında aklıma bile gelmedi dikiş düşün. Yani o an doğurayım da olsun diyosun
Denzk çok açıklayıcı bir yazı olmuş. İçime su serptiniz❤️ yüreğinizden öpüyorum. Hayırlı olsun 😍 Yolun basındayım insallah benim için de her şey çok kolay ve huzurlu olur
Denzk masllh sana kaç kilo doğdu gerçekten dikis hic mi yok
Denzk çok güzel anlatmışsınız bende 34 +2 günlüğüm erken doğum olabilir diyorlar sürekli sancım oluyor çok korkuyorum inşallah benimkine sizinki gibi kolay olur bende sezeryan istiyordum ama doktorum şuan normal doğum da olabilir diyor normal doğumda beni korkutuyor ne yapacağımı bilmiyorum🤦♀️🧿♥️
SutlacimiYedimmiBen 3 dediler ama 2700 doğdu ben son 1 ay hamurişi falan kesmiştim çok kilo almasın doğum kolay olsun diye 😅
Denzk darısı başımıza maşallah size bende normal doğum yapıcam 36. Haftamdayım bu aralar çok korkmaya başlamıştım beni rahatlattı bu okuduğum 🥰
Denzk Ya ne kadar güzel anlatmışsınız maşallah size🧿😢🌺 Ben de sezeryan düşünmeyen biri olarak inşallah bana da böylesi kolay neşeli bir doğum nasip olur. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ☺️ Bebişiniz sağlıcakla büyüsün inşallah 🤍
Denzk bel ağrınız geçti mi acaba ? Epidral almış bir arkadasım sonra belinin çok Ağrıdığını ve pişman olduğunu söylemişti. Bir de o ıkınma isteği gelmiyor demişti maşallah gelmiş sizde. Sağlıcakla büyütün hayırlı evlat olsun inşallah🤲🏻 İkinci doğumum olacak ve nedense daha çok korkuyorum Rabbim hayırlısını versin bizler de kavuşalım inşallah
Denzk maşaAllah ne güzel darısı bize bol bol dua edin tüm hamişlere 🤲🌸
Denzk ay yemin ederim içimdeki bütün korkuyu alıp götürdün allah razı olsun 😄😄 daha 16 haftalığım ama simdiden korkusu vardı içimde. Her korktuğumda okuycam 😉🥰
Gamzelinko Hiç korkma ben son 2 ayımı mafettim korkudan ağlaya ağlaya geçirdim asla korkulacak bişey yok 🥰 her ay adet olurken nasıl sancı oluyor 2 gün sonra unutuyoruz aynı şey
Denzk şimdi sizin bebek sanırım baş aşağı olacak şekilde kanala girmişti doğru mu anlıyorum mesela benim bebek kafası yukarıda yani bu pilatesleri filan yapsam durum değişir mi acaba? Size neden baştan sezeryan tarihi vermişlerdi pozisyon sebebiyle mi yoksa başka bir nedeni var mıydı? Hayırlı uğurlu bir evlat olsun bu arada Allah hep bir arada olmayı sağlıkla yaşamayı nasip etsin🙏🏻🧿