Yasemincifci teşekkür ederimm 😍
Aayten2512
- 4 Tem 2019
- 26 Kas 2018 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 29.05.2019 Sefalar getirdin oğlum 😍 tartışmasında
ayseturk teşekkür ederim canım. Elle muayene etti başka bir şey yapmadı 3 dk sürdü muayene. Bir noktaya bastırdı hemen anladı zaten.
Betul3535 teşekkür ederim canım. Anestezi doktoru belime baktı bel rahatsızlığımın olup olmadığını sordu yok dedim emin misin dedi evet dedim bel yapın spinal için uygun değil dedi. Normal elle muayene yaptı.
Çok şükür bende doğurdum🙏🏼 Benim doğum belirtim nişanımın gelmesiyle başladı. Cumartesi nişanım geldi ve 4 gün boyunca da gelmeye devam etti. Salı akşamı doktorumla görüştüm nstye bağlanıp açıklık muayenesi olmamı istedi. Nstde 20 dkda sancı görünüyordu fakat ben hissetmiyordum 🤷🏻♀️ Açıklığım 1 cmdi ve rahim ağzım yumuşamaya bağlamıştı. Eve geldim gece saat 2 gibi belimden sancı girmeye başladı. İlk sancılar çok şiddetli olmuyor korkmayın yürüyüş yaparak eğilip kalkarak karşıladım sancıları. Saat 4 gibi bir akıntı geldi 3 kere tutamadım suyum sandım direkt hastaneye gittik. Nstde sancı çıkmadı açıklık 1.5 cmdi. Doktorumla görüşüp suni sancıya karar verdik. 3 saat suni sancı aldım. 9.30 gibi açıklığım 2 cmdi. Suni sancı etkisini fazlasıyla göstermeye başlamıştı. Çok yorulduğum için suni sancıyı çıkarttık ve bu şekilde açılmamın olmasını bekledik. Artık kendi doğum sancılarım gelmeye başlamıştı. Dayanılmayacak bir sancı değil. Benim doğum yaptığım hastanede sancını kendi odanda çekiyorsun bence bu bir avantaj çünkü sevdiğin insanlar yanında ve senin kafanı dağıtmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Saat 12.30 gibi doktorum tekrar geldi açıklık muayenesi için yine 2 cm. Sancılar çok şiddetlenmişti. 11 saattir sancı çektiğim için yorulmuştum. Açıklığım saatlerdir aynı olduğu için daha fazla dayanamadım ve sezaryen olmak istedim. Belim spinal anesteziye müsait olmadığı için genel anesteziyle doğum yaptım. 13.14te dünyaya geldi miniğim 💙 Ben uyandığımda saat 14.30du. Anestezi uzmanı çok iyiymiş çünkü uyanırken hiç zorlanmadım. Odama geldiğimde hemen oğlumu getirdiler yanıma koydular. O kadar güzel bir duygu ki 😇 Yanakları sıcacık ve yumuşacıktı. Teni tenime değince bütün acılarım gitti. Normal doğum yapmayı çok istedim fakat olmayınca olmuyor🤷🏻♀️ Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın, evlatlarınız da çok sağlıklı olsun inşallah 🤲🏻
- Hanımlar şafak kaç✌🏻💫 tartışmasında
Esmanur42 hayırlısıyla bir avazda doğururuz inşallah 🤲🏻 Nişan geldi ama tık yok 😂
- Hanımlar şafak kaç✌🏻💫 tartışmasında
Son 13 😍 Nişanım geldi 4 gün önce bekliyoruuz 🥰
- Doktora gitmeye korkuyorum😥 tartışmasında
Bahark canım sen açıklık muayenesinden mi bahsediyosun? Hiç korkma saniyelik bir işlem benimde 28. Haftada başlayan erken doğum riskim vardı vajinal muayene oldum. Daha sonra ilk açıklık muayenemi 36. Haftada oldum. Saniyelik bir işlem korkma yani çok can yakan bir şey değil
Ss03 Selam canım ☺️ Maalesef öyle olmuyomuş hemen ağrı başlayadabilirmiş bir hafta da bekleyebilirmiş iki haftada inşallah beklemeyiz o kadar
Srfn11 Amin canım 😂
Srfn11 Bende 37+6 oldum dün nişanım geldi rahim ağzımda yumuşamaya başlamış inşallah bayram girmeden gelir oğlum 🤲🏻 Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah 🥰
- Progestan. Acil cevap lütfen. tartışmasında
Cakirgulsum65 Amiiin 🤲🏻😍
- Progestan. Acil cevap lütfen. tartışmasında
Cakirgulsum65 Ben kanama yüzünden 19. Haftamda progestan kullanmaya başladım daha sonra 28. Haftamda kanama hala devam ettiği ve kasılmaların başladığı için progynex iğnesine de başladım. Doktorum 36. Haftamda iğneyi 37. Haftamda da progestanı bıraktırdı. Şuan 37+4 günlüğüz merakla bekliyorum oğlumun ne zaman geleceğini 😍
- Erkek anneleri 🤰 tartışmasında
37+4 olduk son zamanlar hiç geçmiyor 😔
- Kaç hafta💐 tartışmasında36+2 👶🏻💙
- Nisa Hastanesi Yenibosna tartışmasındamelek123 teşekkür ederim canım
- Nisa Hastanesi Yenibosna tartışmasındazynp1512 sağol canım
- Findk9227 Orası öyle canım endişelenmen çok normal ama kötü düşünüp kötüyü çağırma
- Findk9227 Gelir canım gelir sen yeterki olumsuz düşünme Allahın izniyle görürsünüz o günleri 😍
- Findk9227 Allah şifanı versin canım benim kanamamda vardı o yüzden fazla ilaç kullandım kaç haftalıksın şuanda
- Findk9227 Canım günde 2 defa progestan ve 3 günde 1 progynex iğne vuruldum geçti çok şükür doktorun ilaç verdi mi sana