• Doğum
  • Doktora gitmeye korkuyorum😥

İlk 10 hafta alttan yapılıyor çoğunlukla bebeği net görebilmeleri için. Neden korkuyosun ki o günde senden 20 tane görüyor ☺️

• [silindi]

Bahark neyden korkuyorsunuz??

Saniyelik birşey kendinizi korkutmayın bence :)

Sezen2006 31 haftalik hamileyim ilk haftalar alttan muayene etmediler hic beni

[silindi] ilk gebeliğim ve daha once hiç böyle tecrübem olmadı. Nasıl yapıldığını bile bilmiyorum

23 haftalık gebeyim daha hiç alttan muayene olmadım.

Bahark herhangi bir problem yoksa alttan muayene yokki ben şuan 2. Hamileliğim 27. Haftadayım hiç alttan muayene olmadım. İlk hamileliğim kanamalı ve riskli idi belki 10 kez belki daha fazla alttan muayene oldum.

Lamelif benim de suan erken dogum tehlikem oldugunu söyledi doktor rahim agizi kisalmasi varmış alttan muayene edilir mi diye merak ediyorum bir yandan da

Sancı olmadan su gelmeden alttan muayene edilmiyo devlette öyle . Ama Özelde nasil yapiyolar bilmiyorum

Canım Benim 35 haftalık hamileyim hiç alttan muayenem olmadi daha edilmiyo diye biliyorum su veya nisan gelene kadar

Melisatsss ya 31 haftalik hamileyim sabahları uyandigimda ic camasirim ıslanmış oluyor 3 gündür

Özeller alttan bakmıyor devlet bakıyor çünkü 12 hafta sonrası gebelik bölümü dye ayrılıyor zaten

Bahark canım alttan muayene ekstra durumlarda oluyor genelde ilk haftalarda cinsiyet göremeyince falan son haftalarda yapılmaz genelde, nst ve normal ultrason yeterli oluyor doktorlar için.

Bahark benım rahim ağzı kıslaıgım var 26.haftadan beri her hafta alttan ve göbekten muayene oluyorum.