• DoğumGebelik
  • 37+3 ler buraya son 18 .! Heyecan ve korku ne durumda 🙄🥰🙊🌸

Srfn11 çok az kaldı doğum şeklime karar veremedim etrafımdaki çoğu kişi normal doğur diyor doktorum riskli gebesin sezaryen doğur diyor kafamda deli sorular yaklaştıkça heyecan korku her şey basıyo bayrama denk gelirse diye korkuyorum birde 😞

hanifeGedikci Bende yoruldum hamileligim boyunca sknti yasamadim hersyimi yaptimntek basima ev tasidim ettim o ev kac kez dip kose temizlikler gordu ama su 8. Aya bir girdim mafoldum sbh tabanlarima basamiorum agridan 🙄

Ryhnytm Kendini neye dha hazir hissediosan onu yap sakin kmseyi dinleme ben sahsen normal dogurmak istiorm odum kopuor sezeryan der die ama suan ztn gidisat normal. ✋🏼

Srfn11 bana da her şey normal diyor normalide seçebilirsiniz ama risk alırsın diyor ay bilmiyorum çok karışık birde alınganlaştım heralde eşimle anneme küsüp duruyorum onada ayrı üzülüyorum

37+6 ikinci doğumum olmasına rağmen çok korkuyorum inşallah ilkinde yaşadığımı rabbim yaşatmaz inşallah güzel bi dogum yaparız

37+4 ten selamlar 🤰🏻artık doğurmak istiyorum kaburgamı morarttı dokunamıyorum artık rahat hareket etmek tteekk isteğim

Ryhnytm Kuzum olur bu zmnlarda hormonlarindan dolayi alttan almalilar seni hamile olmadan once etrafimdakilere diodum oof bi bunlar doguruyo sanki yaa nedir bu simariklik die vucudunun btun dengesi bozuluormus cidden bide o dogum korkusu bir suru seyi ayni anda yasiosun.. Normal icin ndn risk diolarki ne rahatsizligin var

Srfn11 benimde son 18😍ama haran hazırlıklı ol demişti dr,Doğum pozisyonunu 35 den beri almişti oğlum,35/36 da cok sancılanma agrılar vs oldu amaaa dayanmayacak gibi değillerdi ,bu iki gündür vajinamda batmalar cok oluyor bıçak saplanıyor ara ara,kısa süreli,WC den çıkamıyorum bi ayağım orda 🙄bi ayağım mutfakta cok çabuk acıkıyorum 🙄😜balon gibi şişti ellerim ve ayaklarım 🙄heyecan cok var,ikinci çocuğumuz olacak 12 yıl sonra..korku şöyle var sanki Doğumdan çıkmayacak kızıma kavuşamayacak gibi bi his giriyor içime😖o biraz üzüyor neden öyle düşünüyorm bilmiyorm ,birde burda sütüm gelmedi diyen anneler cok var onları okuyunca bi korku geliyor benimde öyle mi olur die 🙄onlar dışında gayet güzel herşey cnmm 😂😅💙🧿

Srfn11 Bende 37+6 oldum dün nişanım geldi rahim ağzımda yumuşamaya başlamış inşallah bayram girmeden gelir oğlum 🤲🏻 Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah 🥰

ayten2512 selam nişan gelince sancı başlamıyor mu 🥺 benim ilk gebeliğim sıfır tecrübe maksimum tedirginlik var ,18 gün kaldı ama bi gelsin istiyorum bi gelmesin🙈

Ss03 Selam canım ☺️ Maalesef öyle olmuyomuş hemen ağrı başlayadabilirmiş bir hafta da bekleyebilirmiş iki haftada inşallah beklemeyiz o kadar

Srfn11 aynı şeyler bendede var😂 dopumdan korkmuyrm acaba nasıl ağlıycak bana benziycekmi diye bunları merak edyrm😂😂38+1 deyim

39+3um bekliyorym) geceler sancim kasilmam oluyordu simdimgunduzlerde oluyor bakalim nenzaman dogrcam)

Elikkk zorla yapiorum yarin kadin gelicek annemle iki gun yapicaklar ben bi yemek yapabilirim size ddm Allahtan byle agirlasmadan cekmeceler dolaplar hersy bitti