• Gebelik
  • Allah aşkına yardım bebeği 30 hafta doğan ve yaşayan varmı yardım 😭

Findk9227 tâbi akciğer kanaması geçirdi kuvezdeyken kanini değiştirdiler ve 40 gün kaldi kuvezde sana şuan iyi çok sukur
Findk9227 tâbi akciğer kanaması geçirdi kuvezdeyken kanini değiştirdiler ve 40 gün kaldi kuvezde sana şuan iyi çok sukur
    Ryhnytm ben hic alttan yaptirmadim ve tek bi doktora gitmiyorum 5 6 doktora gittim suana kadar suan bi tane takipli doktorum var ayriyetten devlettede yapiliyor takibim riskli oldugum icin arastirmayada gidiyorum yani
      Elf1911 kaç doktora göründün? Aynı seyi yasıyoruz da .bana perinatologda kadın doğum doktoruda aynı seyı dedi yatıs verip ciğer geliştirici vuracaklar .nezaman farkedildi?
        GiZem3434 33 haftalik dogdu yavrum evimizdeyiz cok sukur yasama sanslari cok yuksek olumsuz seyler dusunup caninizi sikmayin boslu bosuna oglumun yattigi kuvezde 900 gramlik bebekler vardi inanin 6 gun kuvezde kalip ciktik
          Findk9227 Allah şifanı versin canım benim kanamamda vardı o yüzden fazla ilaç kullandım kaç haftalıksın şuanda
            Tuanayldz maşallah beni nst ye bağladı sancı çıkmadı ama hareketlerini beğenmedim dedi sonra ultrason da baktı kalp atışı oldu hareket etmedi gece 2 de uyuyor dedim belki açısın dedi iftarda bi kase çorba içtim bu baya karnımı salladı gene hareket etmedi 😔git meyve suyu iç dedi tam kalkacaktım sola dön dedi döndüm gene düzelt kendini dedi yaptım çok az kıpırdadı dedi haftaya gene gel 😔hiç bişey anlamadım ve şuan düşünmekten bi hal oldum uzun oldu kusura bakmayın