• Gebelik
  • Allah aşkına yardım bebeği 30 hafta doğan ve yaşayan varmı yardım 😭

Nurysf maşallah İnşAllah rabbim anneler gününde onu sana hediye olarak kucağına verir İnşAllah
GiZem3434 Üzülme canım stres yapma kritik dönemi atlatmışsın zaten bol bol dua et Allah’ın izniyle yaşar bebeğin 🙏
    Findk9227 Canım günde 2 defa progestan ve 3 günde 1 progynex iğne vuruldum geçti çok şükür doktorun ilaç verdi mi sana
      GiZem3434 youtube gir arama butonuna İrem guzey prematüre yaz o videoyü izle şuan oğlu 2 yaşında instagramin olsaydı daha sana yollayabilecegim videolar vardı fakat bunu izlemek bile sana iyi gelecektir bende 24 haftalık hamileyim organ taramasinda bebegimin kalbinde büyük arter transpozisyonu çıktı doğar doğmaz ameliyat olması gerek canını sıkma herşey güzel olacak 👐
        Bende bugün böyle bi post açmayı düşünüyordum. Benimde gebeliğimin 30 cu haftasındayım aman bebeğimin göbek gelişimi 2 hafta geriden geliyor 3 haftadır doktorumun sıkı kontrolü altındaydım bugün ciğer geliştirici iğne verdi iki kür şeklinde olucam. Çarşamba günü tekrar kontrolüm var büyük ihtimalle perinatoliye yönlendirecek. Erken Doğum riski bende de var bi yandan kendimi strese sokmak istemiyorum ama kafamda deli sorular. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
          Hayal_Demir 😔onuda zorla içiyorum şekerim var kuvvetli bişey yemiyorum normal hayattada içmezdim en fazla iki bardak içerdim gün boyunca🤦🏼‍♀️
            GiZem3434 gebelik seker bende de var ama illa icmeye ugrasiyorum. Bardak doldurup icersen zor gelir elinin altinda surekli buyuk su sisesi olsun. Yudum yudum surekli ic
              Eceminannesii çok şükür bı sıkıntımız yok kuvezde hafif sıkıntılar atlattık şuan rop kardiyoloji noroloji muaynesi devam ediyor ancak belirli bir rahatsızlığı veya eksikliği yok çok şükür 💜💜😍