Doktora gitmeye korkuyorum😥
Bahark Canım 30dan sonra akıntı çoğalıyor benimde oluyo gunluk ped kullanıyorum doktorlar su bacagina kadar akar diyo ama baya cok geliyosa doktoruna söyle derim
Bahark valla bende 36/4 üm hiç altan muayenem olmadı nasıl olur bilmiyorum🤷♀️Ne zaman olur onu da bilmiyorum ama çok da tırsıyorum doktorlar zaten acımıyor canın yanmış yanmamış umurlarında değil o yüzden başa gelen çekilir mecbur
Melisatsss cok fazla degil sadece ic camasirimi islatacak kadar geliyor
tektanemmmm evet ya bu bile insani urpertiyor
Bahark canım sen açıklık muayenesinden mi bahsediyosun? Hiç korkma saniyelik bir işlem benimde 28. Haftada başlayan erken doğum riskim vardı vajinal muayene oldum. Daha sonra ilk açıklık muayenemi 36. Haftada oldum. Saniyelik bir işlem korkma yani çok can yakan bir şey değil
Bahark Korkm ozaman canım bundan sonra akıntıların bu şekilde olucak günlük ped kullan 😊
Bahark doğuma yakın canım. Mecbur bakılacak kaçışı yok. Kendinide korkutma eşinle ilişkiye nasil giriyorsan, buda 2 parmak içerisine gidecek buuu 😬🤣
Anneyimben49 cok sagol icimi nasil rahatlattin 😂😂
Bahark benim 9-10 . Haftaya kadar alttan bakildi cunku rahimim arkaya dönük olduğu icin ultrason goruntusu alamiyorduk ama 10.haftadan sonra buyudugu icin rahim one dogru geldi normale gectik. Doktorum canimin yanmamasi icin hafif ikin demisti o zaman hissetmemistim bile acimadi yanu :)
Bahark beni hiç alttan muayene etmedi doktorum illa ederler diye birşey yok