Hayal_Demir evet enfeksiyon 5 veya 6 dk da bir gidiyorum bol su iç dedi geçer ama geçmiyor 😔
Allah aşkına yardım bebeği 30 hafta doğan ve yaşayan varmı yardım 😭
esractn amin Canım ikiside iyi İnşAllah bide kaç kilo doğdular
Deyaat amin Canım Allah razı olsun
GiZem3434 cnm hiç korkma allahın izniyle hiç bir şey olmaz canını sıkma benm oğlumda 29.3 günlük doğdu ve çok sukur iyi 49 gün hastanede kaldı ve şuanda gayet sagl8kli 9 aylık olduk yaşıtlarından önde bile maşallah allahım sana bagislasin olacağı warsa rıskı da warsa allahın izniyle hiç bir şey olmaz cnm bol dua et allahın izniyle birşey olmaz
GiZem3434 kuzum 20 haftalık bebeği bile yaşattılar instagram hesabın varsa sana bir video yollamak isterim
24 hafta yaşam sınırı deniyor ama allah ömür vermişse yaşar 40 haftalık doğup yaşamayan var
Ertugunannesi seni anlayabiliyorum bi hafta yattım bide yatıyom diye ağladım😞
GiZem3434 Canım arkadaşımın bebeği 29 haftalık doğdu. 1 küsür kiloydu. 3 ay yoğun bakımda kaldı. Şu an 4 yaşında ve çok sağlıklı. Allah’ın izniyle Yaşar. Dualarım seninle . Kalbini ve aklını karartma 🙏
ayten2512 hangi ilaçları kullandiniz acaba benimde kasılmalarım var çok korkuyorum 😥
GiZem3434 27 haftalık doğup yasayan var daha yeni taburcu oldu küvezden Alllah hepsine saglıklı ömür versin inşallah
Deyaat sağlık sorunu vs bi durum oldu mu acaba
GiZem3434 kizima hamile iken bende de vardi gercekten su cok onemli. Hic ihmal etme. Wcye gittikce atiyorsun enfeksiyonu suyu icmezsen cok fazla artar
Ryhnytm ben 10. Haftamdan beri yatiyorum canim suan 23 haftalik olduk cok sukur insallah kucagimada alirim saglikla
eljid amin Canım İnşAllah Allah seninkinide sana bağışlasın
hohomoromu amin Canım
Hayal_Demir evet canım 2 buçuk lt içiyorum