• Gebelik
  • Allah aşkına yardım bebeği 30 hafta doğan ve yaşayan varmı yardım 😭

esractn çok geçmiş olsun kaç kilo doğdu bebekleriniz nekadar küvezde kalacaklar biliyormusunuz bende 31 haftalığım yakında alıcaz diyorlar ama bilmiyorum😞 rabbim sizede bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻
GiZem3434 cnm hiç korkma allahın izniyle hiç bir şey olmaz canını sıkma benm oğlumda 29.3 günlük doğdu ve çok sukur iyi 49 gün hastanede kaldı ve şuanda gayet sagl8kli 9 aylık olduk yaşıtlarından önde bile maşallah allahım sana bagislasin olacağı warsa rıskı da warsa allahın izniyle hiç bir şey olmaz cnm bol dua et allahın izniyle birşey olmaz
    24 hafta yaşam sınırı deniyor ama allah ömür vermişse yaşar 40 haftalık doğup yaşamayan var
      GiZem3434 Canım arkadaşımın bebeği 29 haftalık doğdu. 1 küsür kiloydu. 3 ay yoğun bakımda kaldı. Şu an 4 yaşında ve çok sağlıklı. Allah’ın izniyle Yaşar. Dualarım seninle . Kalbini ve aklını karartma 🙏
        GiZem3434 kizima hamile iken bende de vardi gercekten su cok onemli. Hic ihmal etme. Wcye gittikce atiyorsun enfeksiyonu suyu icmezsen cok fazla artar
          GiZem3434 saol canım 1390 Gr doğdu ilk hafta 1100e kadar geriledi şuan 1750 Gr ve pazar günü anneler gününde taburcu olcak çok şükür 🤲
            eljid amin Canım İnşAllah Allah seninkinide sana bağışlasın
              Burcak61 benim perinatologda dedi kadın doğumcuda profa gidecegim birde