Etlik şehir hastanesine gidiyorum ama bilkent mi etlik mi doğum için karar veremiyorum fikir verirmisiniz
Dnss0050

- 29 Şub 2024
- 17 Haz 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Sonunda Doğurdummm 🤲 tartışmasında
- 39+5 2cm açılma ve nişan gelmesi tartışmasında
39+3’de nişan geldi doktorum muayene etti 2cm açıklık olduğunu söyledi pazartesi günü 40 haftam ve yatışımı verdi. Suni sancı vererek doğumu başlatacağını söyledi sizce beklemeli miyim suni ile açılmam artar mı sezeryan olmak istemiyorum
- Gelmeyen yaramaz bebek 👶 tartışmasında
Merhaba, son adet tarihime göre yarın 41+0 oluyoruz. Ne gelen var ne giden… Benimle aynı durumda olanlar toplanalım birbirimize moral verelim ☺️
- Bebek Kilosu 3800 Normal Doğum Olur Mu? tartışmasında
Dnss0050 oğlumun suni fitil ile 3.700 dogurdum.
Dnss0050 herhangi bi durum yoksa tabiki olur suni sancı ile muhtemelen
Dnss0050 normal doğum olur ama dikisin olabilir belki
- 39 hafta kusma tartışmasında
Arkadaşlar bugün çok fazla kustum bide bebek hareketleri azalma oldu acil bunu yaşayan var mı son haftalarda kusan varsa yardımcı olun lütfen
- İlk gebelik ve ikinci gebelikte doğum haftaları tartışmasında
- Kızlar kaçıncı haftadasınız 😇 tartışmasında
- Doğum mu başlıyor 🥹 tartışmasında
umrumdadegil o kadar yoruldum ki anlatamam 🥹🥹
- Kızlar 39+4 muaynede doktor uyarı verdi tartışmasında
Dnss0050 Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda sağlıcakla kucağımıza alırız artık
- Kızlar 39+4 muaynede doktor uyarı verdi tartışmasında
Minigiim-vebenn52 yok canım vermez ben şehir hastanesine gidiyorum zaten her seferinde farklı bi doktora denk geliyorum daha çatı muayenesi bile yapmadılar bana doğum başladıktan sonra yapıyorlarmış doğumhanede sağolun baya erken olur dedim 😂
- Kalp çarpıntısı ve ilaç tartışmasında
Kızlar hamileliğinizde çarpıntı yaşayıp ilaç kullananız var mı? Ben daha 17. Haftada olmama rağmen artık dayanamıyorum. Kadın doğum doktorum ilaç kullanabileceğimi söyledi ama kalp doktorum ilaç vermek istemiyor bebeğe zararı olur diye. İlaç verse içsem bebeğime bi zararı olur mu diye düşünüyorum kötü hissediyorum diğer yandan ilaç kullanmasam artık dayanacak gücüm kalmadı her gün böyle günlük işlerimi yapamıyorum. 190lara çıktı iki kere çok çaresiz hissediyorum kendimi.
- 39+1 Genitalde aşırı baskı tartışmasında
- Düzenlendi
dodu0207 adet ağrısı gibi ağrılar oluyor özellikle belim çok kötü ağrıyor.artik hareket ettikçe alta baskı uyguluyor sanki bıçak saplanır gibi oluyo😏2.gebelik ilki normal oldu.40+1 de doğdu.baklim bu ne zaman dogacak
- Pozitif başlayıp negatif biten doğum hikayem🥹🩷 tartışmasında
- Pozitif başlayıp negatif biten doğum hikayem🥹🩷 tartışmasında
Bibebek sağlıkla büyütün gözün aydın olsun 🌸🤲 bnde orada doğum yaptım şuan 25 günlüğüz bna öyle muamele yapmadılar kendileri hata yürütuler yemek vermiyor lar ama muhallebi soğuk ayranlı çorba falan su bile icmene izin veriyor lar hata ebe kendi bna getirip yedirdi banyo yaptırdı yani size ndn böyle yaptılar anlamış değilim odaya alınıyor eş veya refakatçi kim ise doğum esnasında çıkarıyor şansınıza çok üzüldüm 😊
- Doğumun başladığını nasıl anladınız tartışmasında
Fmc ayy evet onu söyledi bir kaç kişi daha 37+3 de çatı muayenesi olmuştum ama 39+6 da gideceğim kontrolde doğum için uyarı verebilir doktor felan dediler bilmiyorum nasıl olacak 🥲