41z.haftamda 2.doğumum için 16. 00 bilkent şehir hastanesinde yatışım yapıldı ancak açılmam sancım yoktu sonra tüm nst bağlı kaldım alttan muayene lerde bişey olmadı suni az başlandı ve kendi sancım geldi kusmayla birlikte açılmam 4 oldu gece 11 gibi sonra açıldı sancı felaketti 8 oldu doktorlar yanımda sürekli ıkın fln ama bebek hareketi yavaşladı bana oksijen takıldı doktorlar doğumu başlattı ancak çok zordu ve bebek Bi şekil çıksada gece 2 de eşi için karnıma bastırma hareketleri ile yarımsaate sürdü gece 4 de tüm işlemler bitip kalkabildim 5 dikiş ile 2.doğum hiç kolay olmadı 3.500 kilo oğlum🧿 Darısı sizlere olsun çok büyük konuştum farkettım keşke özelde olaydım sezeryan dedim
Sonunda Doğurdummm 🤲
denizalismom, Doğum etiketini kaldırdı.
Dnss0050 Gözünüz aydın hayırlı olsun güle güle büyütün ❤️❤️
Etlik şehir hastanesine gidiyorum ama bilkent mi etlik mi doğum için karar veremiyorum fikir verirmisiniz
Serenaypolatt Bilemiyorum gerçekten artık suni hemen verilmiyor kendi sancın bekliyorsun fln işte sonrası artık bünyesel ıkınma becerisi yatak oda hemen hemen aynıdır zaten refakatçi alınıyor
Gözünüz aydın bu arada hepimizin hakkında hayırlısı olsun şans işi ben şansımı Bilkent’e bırakıcam sanırım