Gelmeyen yaramaz bebek 👶
Bizde 3 cm’ler 38+1 bekliyoruz bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Bende yarın 40+3 olucam doktor 41 e kadar gelmezse acilden giriş yap suni ile başlatacağız doğumu dedi bakalım Rabbim yardımcımız olsun
Laylaaa amin canım inşallah 🙏
Minnosunannesi_2 Muhtemelen ban a da öyle yapacaklar keşke biraz sancım olsaydı
Rabisozdmr ay ben 39 oluyorum dualar ediyorum sürekli 40 a kalmayayım diyr gerçekten 41 i düşünmek dahi istemiyorum 😔 hani kızlar erken gelirdi
Snsyda Bu seneki bebekler içeride kalmak istiyor. Doktor kontrolüm vardı perşembe günü, pazar günü acile git dedi bana . Herşey normal sancım da yok bu sefer gitsem suni sancı verecekler, kendi sancımı bi kaç gün daha beklesem bir şey olur mu diye düşünüyorum ya.
Rabisozdmr benim yalancı sancılarım var insaAllah suni sancı doğum sancılarıni tetikler
Rabisozdmr bence polikilinige gidin en azından nst filan çekilir bebeğin durumunu öğrenip öyle beklersinjz
Rabisozdmr bugün 40+0ız açıklığım 1 cm idi doktor çatı muayenesinde zorla 2 cm açıklık elde edebildi ama hafif hafif sancılarım var ama bizimde açılma olmuyor bi türlü doktor çok sıkı olduğunu söyledi pazartesi tekrar çağırdı artık çöm zorlanıyorum nasıl olacak bilmiyorum
Rabisozdmr bende tam pazar günü 41 oluyorum şuan 40+5 im pazar günü acilden giricem yatışım yapılacak
Minnosunannesi_2 Bende öyle istiyorum. Acil bölümünde de Nst var ama bebeğe bakmıyorlar ultrason yok. Muayene ediyorlar. Yarın özele gideceğim
isilaybestee bende açıklık yoktu en son bir hafta önce baktılar. Sancım da yok sadece bebek hareket edince kasılıyorum. Ve çok oynuyor
Rabisozdmr bugün 39 haftalık olduk ama ne gelen var ne giden kasilmar dışında birşey yok😁
Musemma06 ben yarın 41 olucam aramızda bir gün var. Bana da pazar günü acile git dedi. Sancım falan yokken gitmek istemiyorum .
Tnhn Sormayın benim de öyle çok enerjiğim sürekli ev işi yürüyüş yapıyorum dışarda doğuracağım galiba. Annem de iki defa geldi bekledi bişey yok bir kere eve döndü iki hafta önce.şimdi de bende yine gidicem eve diyor .
Rabisozdmr bende 40+1 oldum 🙃
Rabisozdmr bizimki de çok oynuyor doktora açıklık böyle giderse olmazsa ne yapacağız dedim olmayacak diye bişey yok olacak bi şekilde dedi ama 2 cm olsun diye baya zorladı canım da yandı baya doktordan geldiğimden beri kasıklarım da ağrı var artık doğsun istiyorum ama hayırlısı olsun sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri inşallah. Sizin hiç yok mu açıklığınız doktorunuz ne diyor duruma
Rabisozdmr ayyy egzersiz yapıyor musun bana squat yap bol yürü sancın gelsin diye dediler de ben hareket edemiyorum çok ağır hissediyorum kendimi 😔 suniden bende çok korkuyorum ama ya bebek kendi kakasını yerse 😔 ondan da korkuyorum offf inş kendiliğinden bu akşam sancın başlar yaaa
Ilk gebeliginizmi ? Ayy bende korkuyorum keske kndi sancimla gelse .. 🤲🏻