Kızlar hamileliğinizde çarpıntı yaşayıp ilaç kullananız var mı? Ben daha 17. Haftada olmama rağmen artık dayanamıyorum. Kadın doğum doktorum ilaç kullanabileceğimi söyledi ama kalp doktorum ilaç vermek istemiyor bebeğe zararı olur diye. İlaç verse içsem bebeğime bi zararı olur mu diye düşünüyorum kötü hissediyorum diğer yandan ilaç kullanmasam artık dayanacak gücüm kalmadı her gün böyle günlük işlerimi yapamıyorum. 190lara çıktı iki kere çok çaresiz hissediyorum kendimi.

sutlukahve Ben hamile kalmadan önce vardı ama Hamile kalınca Beloc kullanmanın sakıncası yok denildi ben kullanmadım bebek iyi geldi sanki böyle rahatlatıyordum kendimi ama 40.haftamda nabız yüksekliği yine başladı bu sefer kardiyoloji beni anlamıyor kadın doğum normal olduğunu söylüyor yani gerginlik hep 😐

Dnss0050 ben de kendimi bildim bileli çarpıntı yaşıyorum zaten ama son iki aydır çok çoğaldı 🥲 Allah yardımcımız olsun şifa versin inşallah

sutlukahve bnim nabzımda 150 ye falan çıkıyor iki defa kardiyoloji doktoruna gittim 2,5 mg bi hap başladı rahatsız olunca bi tane alıyorum aşırı rahatlatıyor beni ,, ve neredeyse üç haftadır kullanıyorum çok şükür bebeğimin gelişimine bi zararı olmadı

sutlukahve bende hamile kalmadan önce çokça yaşıyordum maalesef 160 a çıkmıştı en yüksek ama hamileliğimin başından beri olağan nabzım 90/100 arası inşallah ileriki haftalarda daha daha yükselmek öbür hamileliklerimde yaşamadım bunu 😔kendi araştırmamla bana iyi gelen şeyler o esnada hızlı yürüyüş yapmak birde soğuk suyla yüzünüzü kollarınızı yıkayıp nefes egzersizi yapmak 4 4 4 kuralı burnunuzdan 4 kerede nefes alın içinizde 4 kerede tutun burnunuzdan 4 kerede verin

Asel53 çok geçmiş olsun size de ben de yarın holter sonucuna göre ilaca başlayacağım inşallah vereceği ilaç bana da iyi gelir 🥹 ne kullanıyorsunuz siz beloc mu genelde o veriliyormuş

sutlukahve kardoritim diye bir hap mg 2,5 en düşüğünü yazdım dedi bebeğin gelişimini etkilemesin diye