Merhaba kızlar ilk gebeliğim biraz tecrübesizim bir kaç haftadır yalancı kasılmalarım var genitalde de baskı hissediyorum ara sıra ama bugün ekstra bir ağırlık ve baskı var. Yaşayan var mı bunu böyle olup doğumu yaklasmıs olan var mı acaba?
39+1 Genitalde aşırı baskı
dodu0207 39+5 bende ara ara hissediyorum
Ikimelekannesi_ başka belirtiniz var mı? Bana hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor artık 🙈
Burda bekliyim
- Düzenlendi
dodu0207 adet ağrısı gibi ağrılar oluyor özellikle belim çok kötü ağrıyor.artik hareket ettikçe alta baskı uyguluyor sanki bıçak saplanır gibi oluyo😏2.gebelik ilki normal oldu.40+1 de doğdu.baklim bu ne zaman dogacak
Ikimelekannesi_ aynılarını bende yaşıyorum 🙃🙃 bakalım onlar ne zaman gelmek isterlerse artık 🥰
dodu0207 şu anda sıcak su torbası ile yapışık haldeyim tek duam gece olmaması çünkü kızım var ve onu bırakacak kimsem yok.
Ikimelekannesi_ yaa 🥺 Allah en hayırlı en kolay en başta sağlıklı şekilde doğum nasip etsin
Ikimelekannesi_ sıcak su torbası iyi mi geliyo
Busbusd1 sırtımın ağrısına çok iyi geliyor rahatlıyorum baya
Smy38 canım oldu mu doğumun bende 10 gün sonra gircem sez. Anlatır mısın nasıl geçti
- Düzenlendi
🙏🙏
- Düzenlendi
Bitutampapatya çok şükür bugün oldu spinal sezaryen ile agrilsrim yeni yeni geçiyor.Darisi dogum bekleyenlere.Llah sağlıkla hayırla doğurmanizi nasip etsin
Bitutampapatya bele iğne sonda yapılırken hiç bir sorun olmadı ameliytatta güzel geçti kendimi kasmadim hep dua okudum.sonra bebisimi gösterdiler çok güzeldi hemen duygulandım.onu yuakri cikardilar benim dikişler atıldı.uyusukluk geçene kadar gzuel gitti vücudum kum torbası gibi geldi çok değişik bişey 😁 sonra yavaş yavaş açıldı karnım bacaklarım dikiş yeri kötü ağrıdı ama ben dayandım ettim ağrı kesici verdiler geçti hemen ayağa kalktım yürüdüm kahve iciuorum anestezi geçsin diye.simdi ise emzirme ile uğraşıyoruz hemen süt gelmiyor bir damla su gibi ama çabalıyorum inşallah gelir strese girmedim şükür çok rahatım eşim yanımda mama iciriyor ben ayağa kalkana kadar o baktı..