Merhaba kızlar ilk gebeliğim biraz tecrübesizim bir kaç haftadır yalancı kasılmalarım var genitalde de baskı hissediyorum ara sıra ama bugün ekstra bir ağırlık ve baskı var. Yaşayan var mı bunu böyle olup doğumu yaklasmıs olan var mı acaba?

dodu0207 adet ağrısı gibi ağrılar oluyor özellikle belim çok kötü ağrıyor.artik hareket ettikçe alta baskı uyguluyor sanki bıçak saplanır gibi oluyo😏2.gebelik ilki normal oldu.40+1 de doğdu.baklim bu ne zaman dogacak

dodu0207 maalesef bende de var hem de uzun zamandjr ama Şükür sıkıntı olmadi doktora gidince belirt ona göre bişey der.ben alıştım ses etmiyorum 😁

Smy38 söyledim normal dedi bugün ekstra olunca acaba yaklaştık mı dedim cünkü baya orda ağırlık var gibiydi baskıdan ziyade 🫠 sizin kaçıncı hafta

Busbusd1 evet bunu bende merak ettim ne amaçla kullanıldıgını tam olarak çözemedim

Smy38 Allah sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin sonrasında da cabucak toparlarsınız inşallah ❤️

dodu0207 amin Allha razi olsun.senin de inşallah kolay doğumun olur

Smy38 canım oldu mu doğumun bende 10 gün sonra gircem sez. Anlatır mısın nasıl geçti

Bitutampapatya çok şükür bugün oldu spinal sezaryen ile agrilsrim yeni yeni geçiyor.Darisi dogum bekleyenlere.Llah sağlıkla hayırla doğurmanizi nasip etsin

Bitutampapatya bele iğne sonda yapılırken hiç bir sorun olmadı ameliytatta güzel geçti kendimi kasmadim hep dua okudum.sonra bebisimi gösterdiler çok güzeldi hemen duygulandım.onu yuakri cikardilar benim dikişler atıldı.uyusukluk geçene kadar gzuel gitti vücudum kum torbası gibi geldi çok değişik bişey 😁 sonra yavaş yavaş açıldı karnım bacaklarım dikiş yeri kötü ağrıdı ama ben dayandım ettim ağrı kesici verdiler geçti hemen ayağa kalktım yürüdüm kahve iciuorum anestezi geçsin diye.simdi ise emzirme ile uğraşıyoruz hemen süt gelmiyor bir damla su gibi ama çabalıyorum inşallah gelir strese girmedim şükür çok rahatım eşim yanımda mama iciriyor ben ayağa kalkana kadar o baktı..