• Doğum
  • Doğum mu başlıyor 🥹

Tatar59 hayır geçmiyor ara sıra artıyor ama bel ağrım bi giriyor bi çıkıyor

yagmurus uzanıyorum şuan, ağrı sürekli var ara sıra sıklaşıyor bi de belime de bi girip bi çıkıyor. Bebek de göbeğimin tam üstünde toplanmış

Derinnmom son zamanlar var ya ağrılar öyle bastırıyor ki inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini

umrumdadegil inşallah Allah razı olsun 🙏🏻🥹 şuan çok kötüyüm midem bulanıyor bebek göbeğimin üstünde bi de vajinamda bıçak saplar gibi ağrı var

Bence gidin sancı değilse bile gözlem altında olun doğumunuz yaklaşmış belli bana sancı gibi geldi

Derinnmom Bende açılma varmı bilmiyorum ama aynı ağrıları hissediyorum 3 4 saat gece geçmiyor bazen oturup kalkıyorum geziniyorum geçiyor sonra doğum değil diye oturuyorum belden sert hiç duramoyacak kadar girerse git bence

Derinnmom hastaneye gitmen en mantıklısı nst çekerler açıklığa bakarlar eger doğum başlamadiysa imza atar çıkarsın bisey olmaz garanti olur en azından

@“Derinnmom”#p3
            Bence bi gidin açılmanız başlamış olabilir en azından rahat eder içiniz bişey yoksa bile geri gelirsiniz eve

Derinnmom Sancı böyle birşey değilki 5 gün önce nişanım geldi benim aynı şekilde alt tarafta baskı olduğu için sanki yırtılıyor gibi bir acı var günlerdir. Ama hala tık yok doğuma dair.