Bennureyla evet pozitif doğum hikayemi zorlaştıran hastane ekibiydi sağlık bakanlığına şikayette bulundum
Pozitif başlayıp negatif biten doğum hikayem🥹🩷
Bibebek sağlıkla büyütün gözün aydın olsun 🌸🤲 bnde orada doğum yaptım şuan 25 günlüğüz bna öyle muamele yapmadılar kendileri hata yürütuler yemek vermiyor lar ama muhallebi soğuk ayranlı çorba falan su bile icmene izin veriyor lar hata ebe kendi bna getirip yedirdi banyo yaptırdı yani size ndn böyle yaptılar anlamış değilim odaya alınıyor eş veya refakatçi kim ise doğum esnasında çıkarıyor şansınıza çok üzüldüm 😊
Bibebek 2021 şehir hastanesinde dogum yaptim sanci ve dogum yaptigin oda ayniydi şimdi sanci odasiyla dogumhane farkli yerdemi
Bibebek Gözünüz aydın hayırlı olsun güle güle büyütün inşallah 💜
Mervee_akb1 aynen bende öyle biliyorum değişmiş mi?
_ruyaninannesi_ bende bu şekilde memnun kalmıştım ilk doğumunda şimdi Bi tereddüt ettim ama bence doğum şans ya Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Dnss0050 Hemşirelerde ebelerde çok iydi dogumhaneye yemek geliyorsu hatta ebeye soyleyip beni duşa bile koymuştu sonra açilmam ilerledi
Dnss0050 amin bence de şans bnmde iki doğumum oldu orda gayet iyidi
Bibebek bende 2020 yılında bilkentte doğum yaptım söylediklerinize aynen katılıyorum. Demekki 4 yılda birşey degişmemiş. Evet çok zor bir süreç atlatmışsınız ama biran önce unutmaya bakın bebeginizle sağlıklı ömürler dilerim
Bende seninle nerdeyse aynı şeyleri yaşadım devlet Hastanesi’nde doğum yaptım gece 1 den öğlen 3 e kadar hastanedeyim ne bir lokma yemek su geçti boğazımdan vermediler dediğin gibi azarlamalar yürüyüş yok seni sancı odasına koyuyorlar onlar keyif derdinde dediğin gibi de kadın kadının düşmanı ben gece gelmiştim Suriyeli bir bayan vardı inanmazsın sancı çekiyor kadın bağırıyor sancıya dayanamıyor normal şekilde hemşire geldi bayanın ağzını kapattı bağırma bir daha sakın diye ama yine hamileyim hiç devlet Hastanesi’ne gitmek istemiyorum ama mecbur suni sancı vermişlerdi bana inşallah suni sancıya gerek kalmaz hastanede çok kalmam insanın gözü de korkuyor ben Ankara’da değildim ama Kahramanmaraş da doğum yaptım
_ruyaninannesi_ o dediğiniz yemeği evet banada getirdiler ama saatlerce masanın üzerinde durdu benimle ilgilenen doktor yeme dedi sakın diğerleri ye dedi en son bende dayanamayıp yedim 😅 sonra doktorum görünce baya kızdı. Ya hepsi aslında başla kafadan çalıyordu benim en büyük sıkıntım buydu.Ekip çok tecrübesiz ve yeni mezundu.Duşa girmeme bi doktor izin verdi mesela diğeri gelip çık dışarı dedi ve ben o sancılarımla tek başıma girdim duşa
Uydurbisey teşekkür ederim amin inşallah 😇❤️
Mervee_akb1 hayır beni doğumum yaklaşınca başka bi odaya aldılar
Mervee_akb1 ne kadar şanslısınız
Faeryglory Teşekkür ederim 😇 bence hastaneler önüne geleni kadroya almamalı
Bibebek sanci odasinda kaç kişi oluyor
Bibebek çok şükür senin de bebişin de sağlığı yerinde şansızlık yasamissin sağlıkla büyüsün bebişin 🌸🤲