Dnss0050 bence bunu en iyi doktorun bilir.bençm gittiğim doktorum geçenlerde nomal doğum kesisiz dikişsiz yaptırdı bebeğin kilosu 4145 grmdı🤷🏽‍♀️

Bence olur neden olmasın. Ben bir doktor videosu izlemiştim. Bebeği alıp çıkarıp tsrtiys koymuyoruz, ışınlar yoluyla kiloyu ölçüyoruz. O yüzden yanılmalar da olabiliyor demişti. Yani belki 3.5 kilo doğar. Hem 42′ye kadar bekliyor bazı bebekler. Dua edin bol bol, moralinizi yüksek tutun.

Dnss0050 annem iki çocuğunu da 4 kilonun üstünde normal doğumla doğurmuş o yüzden olmaz diye bir durum yok olabilir tabii

Dnss0050 bnde bugün 40+3teyim ve aynı kiloyu dedi doktorum biraz önce gittiğimde iki haftadır az az gelen nisanim yoğun geldi dün ağrım vardı ama nstde çıkmadı.bel ağrım var şu anda

Yasemince9766 yok 2. Hamileliğim bebek hareketi azdı 1 gece yattım suni vermediler 41.hafta salı günü gidecem tekrar

Ikimelekannesi_ Bende bebek hareketi az diye yatış verdiler geri 41.haftayı bekleyelim diye çıkış verildi nst de az sancı vardı belimden geliyordu

Sancınız falan yoksa suni ile bence normal doğum yapabilirsiniz kilosuna size 3800 demişler ama 3800 den az olabilir