Merhaba. İkinci doğumla birinci doğum zamanı hemen hemen aynı haftalarda mıdır? Mesela ilk çocuğumu 38. Haftada doğum yapmıştım, ikinci çocuğumu da aynı haftalarda mı beklemeliyim?

Oznur12 ilki 39+4 şu gelişi doğdu ikinci doğum 40+1 doğdu doktor suni vermeseydi daha beklerdi benim bebis 😆😆😆😆😆😆 demek istiyorum ki aynı zamanlarda olmuyor

Oznur12 Sezeryan mi normal mi dogurduguna bağlı canım , normalse erkende gelir geçte onu bilemezsin

Oznur12 tam tersine hic kalkmadım sıkıntı yoktu ama yine koltuktan kalk yatağa yat yataktan kalk koltuğa yat yapiyordum hic elimi biseye surmuyodum

tugcesakzci, başlığı İlk gebelik ve ikinci gebelikte doğum haftaları olarak değiştirdi.

Oznur12 ilk 41.hafta doğum yaptım suni ile kusma şikayeti ile girdim doğuma 2.gebeliğim 40.haftadayım bir doğum hareketi yok

Oznur12 kisiden kisiye hamilelikden hamilelige degusir cane.. benim ikiside tam tamina 39.0 haftada geldi

Oznur12 benim ilkim 38+6 ikinci ise 38+0 haftalıkta geldi ikiside aynı enerjim vardı ama tabi ikinci hamilelikten sonra dinlenme şansın fazla olmuyor ve ev sürekli dağılıyor sürekli temizlik peşindeydim şuan 3 ye hamileyim +2 kat daha fazla yoruluyorum bakalım brnimki ne zaman gelicek şuan ben net 38 e hazırlıyorum kendimi geç gelirsede yapacak birşey yok erken gelmesinde

Yunel Allahım yardımcınız olsun, çocuklarla hamilelik biraz zor oluyor 😊 çocuklarınız kaç yaşında

HayaLim_Panbik şu an sadece gözlemlediğim iki hamilelikteki doğum zamanları çok çok fark etmiyor. Yani çevremden gördüklerim kadarıyla 😊

Oznur12 amin canım hepimizin oğlum 5 yaşında yeni girdi kızım 2.5 yaşında dopum zamanında 3 e giricek

Oznur12 hamilelikten hamileliğe değişiyor bence ilk kızımı 34 haftalık erken doğurdum 2. Kızımda 37. Haftaya girmek üzereyiz bakalım ne zaman doğacak