Meryemp doktorum günde 5 taneyi geçmemek şartıyla işin vermişti tansiyonum yükselmesin diye içiyordum valla
BBahar1011
- 21 Eki 2023
- 11 Kas 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Deli gibi sigara aşermek ? tartışmasında
- 38. Haftada olan annisler 🌸 tartışmasında
svgkrtozdmr bende bugün 38. Haftaya girdim cuma günü sezeryan doğumum var ve sağ bacağımın üstüne basamıyorum sanki dayak yemişim gibi heryerim ağrıyor arada ufak ufak sancılarım var son 38 hafta geçti ama şu bi kaç gün geçmek bilmiyor
- Sona geliyoruz 😂 tartışmasında
Son 5 gün 😂
- 32.Hafta bebis kilosu ne kadar ? tartışmasında
32+4 te gittim 1800 dedi kilosu iyimiş ama bana az geldi
- Pipi görüp sonra kız olarak değişen varmı.? 😂 tartışmasında
Cansut20 gerçekten görmüştüm ama sen detaylıyı bekle bence
- Sigara tüketimi… tartışmasında
- Düzenlendi
ZeynalNaibee sigara yada alkol kullanmak erkeklere mahsus bi durum mu erkek yapar ama kadın yapamaz olayının aynısı bence düşünceniz yanlış kadın alkolde içebilir kimse karışamaz kimseye de hesap vermek zorunda değil buraya gelipte millete ahkam kesmeyin herkes çocuğunu düşünüyor elbette sigara içenler yada hamilelikte bırakanlar konuşsa mesela daha iyi olur hiç içmeyen içenin halinden anlamaz anca ahkam keser böyle hadsizce
- Sigara tüketimi… tartışmasında
gulciiinmomm bırakamadım maleaef ta
- Pipi görüp sonra kız olarak değişen varmı.? 😂 tartışmasında
Smyye0303 12 haftamda yaşadım önce erkek hemde %90 sonra kız çıktı
- 13. Haftada Değişen Cinsiyet tartışmasında
Cansut20 bana da ultrason da pipi gösterdi hatta çok net bende gördüm ama fetalda koz çıktı detaylıda da koz çıktı detaylıya kadar bekleyin bence hazırlık yapmayın
- Bebek haftası ve kilosu tartışmasında
Cigdem1511 31+3 günlüğüz en son 30 haftada gitmiştim 1500 kilo demişti
- 13. Haftada Değişen Cinsiyet tartışmasında
Annesii23 12 haftada %90 erkek dedi sonra fetal DNA da kız çıktı
- FETAL DNA (içim rahat değil) tartışmasında
e_blue_sky_a aynı yaştayız benimde 2 li testim riskli çıkmıştı yaştan dolayı fetal istedi doktorum fetali yapan yer de Sormuştu riski mi çıktı ne kadar riskli diye bence kalbinizi temiz tutun bi sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle 33 yaşından sonra her kadının 2 li testi riskli çıkma olasılığı var demişlerdi bana kalbini ferah tut
- Nolur yardim edin kızlar delircem tuvalet egitimi tartışmasında
S_B6606 hiç üstüne gitme sen inatlaştıkca o daha çok inat yapacaktır bi doktora göster istersen idrar enfeksiyonu felan olmuş olabilir acıyo diyorsa benim oğlum 3 yaşında yemi yeni aşılıyoruz kendini ne zaman hazır hissederse o zaman yapsın çok ısrarcı olmayın bence
- 2 yaş çocuk konuşmama tartışmasında
sedefyrs1101 hiç korkma bi iki kelime bile çıkarıyorsa o çocuktan korkma dedi doktor bana benimki 3 yaşına girdi yeni konuşmaya başladı
- Mutfak dolaplarinda kurtcuk tartışmasında
Naimee bakliyat baharat felan kurtlanmış olabilir canım onlara bak
- LÜTFEN YARDIMCI OLUN SU AZALMASI tartışmasında
Serap-asel ağlayacak bişey yok canım haftan gayet iyi benimde ilk gebeliğimde suyum azalmıştı havuç suyu ve armut suyu içtim bol bol 38 e kadar dayandım sonra zaten isteğe bağlı sezeryan oldum korkup kendine de bebeğede zarar verme havuç ve armut suyu gerçekten çoğaltıyor bana doktor demişti
- Yoğurtmu yoksa süt mü tartışmasında
Kızlar yoğurttan bir midem bulanıyor görünce bile dayanamıyorum onun yerine süt içsem yoğurdun yerini doldurmuş olur mu sizce
- Bebeğinizin Haftası Ve Kilosu ? 🧚🏻♀️ tartışmasında
30+3 haftayız kilomuz 1600 gr biraz az gibi ama son haftalar da altı herhalde
- Kizlar acill bakarmisiniz-iç çamaşırında nemlilik tartışmasında
Samiree terdir canım o aynı sıkıntı bende de var doktoruma sordum ultrasonda baktı suyu gayet iyi dedi büyük ihtimalle terdir dedi
- Ağır grip tartışmasında
nihalgn bence gidin bi doktorunuza belki size uygun bir ilaç yazar dizde rahatlarsınız böyle acı çekmektense