Ya merak ediyorum doktoru yanılirmi
pipi gibi torbasını görüp sonraki gidişte kız diyen oldumu hiç böyle bişey .? Karından bakıp erkek kesin %90 dedi bize ama.hic inanasim gelmedi
Pipi görüp sonra kız olarak değişen varmı.? 😂
Smyye0303 bana erkek dedi sonra kıza benziyor dedi artık kesinleşti erkekmiş 😃
miniklerinannesii00 kaçıncı haftada kesinleşti 😁abi erkekse pipi erken den görünür de geç haftalara kadar niye bilemiyorlar anlamiyoem😂
Smyye0303 iki kız bir oğlan var bende. Kızın biri doğacak 😂 şöyle ikisinde de kız gibi, kız vs dediler ama gidiyorum soruyorum ya götü dönük ya kapatmış falan çok zor gördüler. İlkini kesinleştirmek 30lu haftaları bulmuştu 😂 ama oğlumda 12de erkek dediler ve değişmedi sere serpe yattığı için de görünüyodu rahatça
Smyye0303 10+3 te devletteki doktorum erkege benziyor dedi adet tarihine gore 11+3 ama ultrasyonda 12 +3 te ikili tarama testi yaparken ozeldeki doktor %80 erkek dedi hatta bacak arasini gosterdi ama bn hala kiz hissediyorum 😁😂😂😂
Ikimelekannesi_ ya bende inanamıyorum Niyeyse erkek dediğine pipide gözüküyor ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunda canim bebeklerimiz 😂
Smyye0303 bana da ilk pipi
Var denildi bende gördüm çıkıntıyı ama sonra kız olduğunu öğrendik 11. Haftalarda kızlarında sanırım pipi gibi gözüküyormuş
Smyye0303 17. Haftaya kadar erkek diyordu doktor şimdi De kız olduğunu öğrendim 😂
aysglemrkn allahalla bizimki 15 haftalikken gördü pipi var dedi iste bende dedim acaba başlarda kız demişti de doktor değişirmi diye kızdı erkek oldu bizim 😂
Mikemmelbiranne doktor kör galiba nasıl erkekten kıza döner be demedinmi😂
Smyye0303 Benim değişti. Doktorum tatildi aynı hastane başka doktor 2 buçuk aylıkken erkeğe benzettim ben şuna pipi gibi dedi. 4, ayda kendi doktorum kesin kız dedi. 💃
Merveser41 ne güzel darısı başımıza dicemde erkek kız farketmez bakalım.carsamba başka doktora gidicem ne dicek😂tayin olup geldiğimiz icin benim burda kendi doktorum yok açıkçası hangisini beğenirsem ona gidicem gibi bisey
Smyye0303 Göremeyen göremiyor 🤣 iki oğluma da 18. Haftadan sonra öğrendim 🙈🤣