• Öneri
  • Mutfak dolaplarinda kurtcuk

Kızlar mutfak tavanımda kurtcuklar var.Her tarafi boşalttım.Mutfak dolaplarimdaki tabak çanak ne varsa çamaşır suyuyla sildim iç dış bütün dolaplarimi ama dolaplarimin üstünden kurtcuklar geliyor bakliyat güvesi deniliyormus.Arada bir tezgah fayansinda görüyorum.36 haftalık hamileyim.Tam dogumuma yakın strese girdim.Ne yapmalıyım nasıl gidicek bunlar

Naimee Ay benim de böyle olmuştu ve ben bütün bakliyatları buzdolabında tutuyorum buna rağmen öyle olmuş sonra tavandan çıktıkları için en üst dolapları kontrol etmeye karar verdim en üst dolapları kontrol ettim hepsi tabak Çanak hiçbişe yok arkaya bir baktım az bir şey Türk kahvesi ve pekmez kalmış onun içinden çıkmışlar hep bütün dolapları boşaltın bence

Nili4321 baktim boşalttım her tarafı dolaplarimin içlerinde hicbirsey yok gözle görünür ne bakliyatlarda bisey var ne de farklı bir kırıntı falan nasıl gidicek bilmiyorum ikidebir mutfağa gidip tavana bakıyorum psikolojim darmaduman

Naimee daha bir kaç saat önce yaşadım bu durumu. Lavabo altındaki dolapta farkettim önce. Boşattım temizledim. Sonra o dolabın yanındaki bakliyat çekmecem aklıma geldi bi kontrol edeyim dedim. Herşeyi çıkardım çekmece dediğiniz gibi küçük güveler dolu kaynıyor. Hepsi poşetli tertipliydi. Sonra teker teker baktım. Yulaf vardı poşette bayadır duruyordu o güvelenmiş. Ordan yandaki dolaba kadar üremişler. Görünmesi bile o kadar zor ki. İstikrarlı bi şekilde arayın her yeri kaynağını görürsünüz bence.

Naimee evet bende öyle yapıyordum yalnız ben içine girilmiş açılmış açılmamış bütün paketleri çöpe atmıştım göremediğimiz bir sürü yere yumurta bırakıyorlar çünkü 😢

Naimee mutfak dolaplarının üstüne 1 2 tane nftalin bırakın. Doolap içlerine de defne yaprağı. O şekilde gidiyor.naftalinleri gidince kaldırın

ipekss evet patates soganim icerde bile değil balkonumda