Doktorumuz 12+2 de oğlunuz olacak demişti baya emindi bugün 13+5 te kesin kız dedi çok şaşırdık sizce daha sonra yine değişme vs olur mu kendimi bi ona bi ona hazırlıyorum belirsizlik sinir etti beni siz kaçıncı haftada öğrendiniz ?
13. Haftada Değişen Cinsiyet
- Düzenlendi
Annesii23 12+4 te doktorum net kız demişti yanılma olmadı bizde ama böyle şeyler olabiliyor malesef. 16-17 gibi giderseniz iyice netleştirirsiniz o zamana belli oluyor tamamen
Annesii23 o kadar cok değişen cinsiyet duyuyorum ki benm belli değil 12 haftada görünmedi ama detaylı ya girmeden ne deseler inanmayacam galiba ☺️
Bebegim3444 valla artık bende İnanmıyorum hiç bişey almam muhtemelen detaylı ultrasona kadar
Annesii23 aynı kafadayım. Tam belli olur oyle. Cok akrabamda tanıdığımda oldu koşa koşa gidip eşyaları değişen.
Cansut20 evet baya gösterdi hatta ben kordon mu acaba dedim o da yok Kordon böyle olmaz dedi
Cansut20 öyle bacak arası görünen fotoğrafını vermedi hiç
Annesii23 zaten erken tahminde bulunmuş 14. Haftada en net oluyor değişmesi normal yani
Annesii23 12 haftada %90 erkek dedi sonra fetal DNA da kız çıktı
Annesii23 Çok çok erken 17 de değişti benim bebeğimin cinsiyeti
crazymommy şimdi kız dedi ama tekrar degisirmi ay bi netlesse kız erkek farketmez