Badesmmom
Çatı muayenesi doğumu tetikliyor diye okumuştum bi yerde doğru mu bilmiyorum ama🤷🏻♀️
38. Haftada olan annisler 🌸
Badesmmom bugün 38. Haftama girdim ben de 🥰 ilk 37. haftamda sancim oldugu icin cati muayenesini oldum. (1 santim acikligim vardi) 3 gun sonra tekrar kontrole cagirdi doktorum yine cati muayenesi oldum. Acikligim halen ayniydi, perine mesajina baslamam gerektigini soyledi acilmam olmasi icin. 3 gundur genel vücut agrilarim artti ama özellikle sol bacagimda ciddi bi kasilma var hareket ettikce agri giriyo sanci gibi ustune basamiyorum yururken, resmen gunlerdir topalliyorum. Merak ediyorum benim durumumda olan var mi bu bu surecten sonra tahmini dogum ne zaman olur acaba
Tmmmmjhff bunu bende duymustum sordum ben de doktoruma tetiklemez dedi 🤷♀️
svgkrtozdmr iliskiye esas bu haftalarda baslanabiliyor diye okumustum buradan hep, onu da sordum. Hayir onermem suyun gelir dedi
Badesmmom yarın 38+3 benimde geçen hafta 3.300 dü kilosu bakalım yarın kaç çıkacak, ağrım sancım yok ama yorgunluk ve sığışamıyorum , yarın çatı mıayenesi yapacağım dedi doktor
Tmmmmjhff ben iki cocugumda da 37 de oldum ilk bebeğim 40 haftada doğdu tam suyum geldi
svgkrtozdmr çok geçmiş olsun son zamanlarda ağrılar olması çok normal sanırım bende de oluyor bacaklarımda vs
-Gokce035- bende aynıyım hic yataktan çıkasım yok
38+1deyim 37nin son günlerinde çatı muayenesi oldum 1 cm açıklığım vardı ama henüz sancı vs yok. Bebek de doğum pozisyonunda yürüyüş vs yapmaya çalışıyorum ama çok çabuk yoruluyorum🤦🏻♀️ sağlıkla gelsinler inşallah
- Düzenlendi
Badesmmom çok tesekkür ederim bu cok farkli ama topallayarak geziyorum resmen 🙈 hepimizin kolay dogumlari olsun Insallah 🙏
svgkrtozdmr bende bugün 38. Haftaya girdim cuma günü sezeryan doğumum var ve sağ bacağımın üstüne basamıyorum sanki dayak yemişim gibi heryerim ağrıyor arada ufak ufak sancılarım var son 38 hafta geçti ama şu bi kaç gün geçmek bilmiyor
Bahar1011 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Son zamanlar geçmek bilmiyor maleseff
Bahar1011 sanirim son zamanlarda hepimizin yasadigi bi durum bu 😥🤍 Az kaldi napalim bebislerimiz iyi olsun da.. Sağlıkla kolay doğumlarla kucagimiza alalım Insallah 🌸
Bende 37+3 teyim 2 aydır oğlumun kafası aşağıda sancı vs yok sadece arada bi rahme baskı yapıyor. Bugün aşırı yürüdüğüm için sağ kasığım ağrıdı ama sonra geçti. Onun dışında ne gibi sancılarınız var?
Ve karnım çok küçük doktor bebeğin yeri dar demişti. Habire bir yerde toplanıyor bebeğim. Aşırı minik hareketleri var dikkat etmesem hiç hareket etmiyor diyebilirim. Açıkçası beni çok korkutuyor 😔 bir dahaki randevum perşembe 😏