36+0 haftadayım doktora gttım biraz önce bebegın suyu azıcık azalmış dedi ultrasona baktı bebeğe gıden kan akımı felan gayet ıyı dedi eğer su çok azalırsa erken alırım biraz dedi başına gelen varmı suyu arttırmak ıcın ne yapılması gerekıyor lütfen yardımcı olurmusunuz
LÜTFEN YARDIMCI OLUN SU AZALMASI
Lütfen yardımcı olurmusunuz
Serap-asel havuç suyu ve deveci armudu tüketin diyorlar çoğaltıyormuş
gamzecgr bol su iç dedi geçen hafta 35de gttım gayet ıyıydı suyu bugün 36oldum gttım azcık azalma var dedi ağlamaktan helak oldum
Serap-asel çok riske girecek kadar azalmamış demek ki biliyorum zor ama stres olmamaya çalışın haftanızda az değil Allah’tan bol su için bunları da tüketin toparlar eminim ki
gamzecgr doktor öyle dedi çok azalsa zten alırdım dedi ama ınsan stres yapyo okadar ağladım kı anlatamam
Serap-asel çokta erken değil canım ayına girmişsin az azalmayla bişey olmaz bu aylarda gayet normal strese girmene gerek yok beselenmene dikkat et susuz kalma ve konturollerine düzenli git sağlıkla kucağına alırsın insaAllah 😊
Serap-asel yapıyor valla insanın elinde değil biliyorum ama bebiş için azıcık kendini tut artık sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz yakında🙂
MehmedinZeynebi Allah razı olsn valla desteklerınız ıcın ama ıste ınsan korkuyo yınede stresten suan aldım yanıma su habıre ıcıyorum
Serap-asel havuç iyi geliyor diye okudum forumda. Bir de bol su tüketimi
gamzecgr ınsallah ınsallah zten doğuma normalde zten 18gun kalmıştı doğuma 38+4de alcaktı bakalım suyu azalmazsa 4eylul azalırsa bıkacgun erken alcak Allahım ınsallah suyu azalmaz zamanında doğar
Gebeysek1 evet başladım suan bol bol ıcmeye suyu
Serap-asel bol bol havuç suyu tüket canım sıvı azalmasına iyi geliyormuş Rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimize 🌸
Havuç suyu, havuç ve karpuz yemekte arttırıyor suyu
monarosamommy saol cnm Allah razı olsn
Ace_b42 Allah razı olsn saolun
Serap-asel ben 24 haftaliktim suyu alt sınırda dedi ben nerelere vuram başımı 😬
MehmedinZeynebi ayyyyyy gerçekten mı dua edelim bırbırımıze üzülme sende döven ama ben halen zırlıyorum 😢
Serap-asel sendendir canım 🌸
Lütfen yardım edin ben 33. Haftamdayım suyu azalmış dediler riskli gebelik bölümüne sevk ettiler erkenden almazlar dimi