• Gebelik
  • Pipi görüp sonra kız olarak değişen varmı.? 😂

@Smyye0303 her ne kadar cinsiyeti öğrenmiş olsada herkes içinden acaba doğru mu diye geçirmiyor değil detaylı da net belli oluyor zaten her şeyi inşallah dediğidir doktorumun çünkü insan ona göre ayarlıyor kendini ona göre hazırlık yapıyosun

Smyye0303 ben 😁 doktor 18 haftada erkek demişti ama sonrasında kız olduğunu söyledi. Bu durum da pipi diye görünen şeyin kordon olduğunu anlamis olduk 😁

Yenianne222 gittim ama devlet hastanesine doktora sordum erkek mi dedim görmedim dedi pek oralı olmadı. 12.haftada erkek dediler dedim. detaylı da daha net belli olur dedi.

Yenianne222 Sizinde çıkıntı vardı demi ilk pipi deyip erkek demişlerdi öyle hatırlıyorum atmış miydiniz sanki fotusunu başka postta aklımda öyle kaldı

Cansut20 4 yıl geçti üstünden ultrason kağıtları tozlu raflarda bir de detaylının kağıdı yok devlette vermiyorlar😅

Cansut20 yok maalesef canım. Bana devlet hastanesi demişti erkek diye. Orda da vermediler ultrason fotografi

Cansut20 ben cinsiyetten anlamam hanımefendi. Bende de bu şekilde bir görüntü vardı ama dediğim gibi tahminde bulunamam bu doktorların işi 🌸

Detaylı ultrasonu bekleyip göreceğiz o zaman 😊🙏🤲