• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

gulsen_0758 maşallah güzel yükselmiş bende 12 nisanda yaptım beyaö 117 çıktı Sonra 14 de yaptım 309 çıktı daha da gitmedim çarşamba gidecem inşşalah keseyi de bebeğide görürüm

kbra_kurtt çok saol. Evet haklısın keşke erken öğrenmeseydim. Bi de kimyasal gebelikte geçirdim geçen sene. O yüzden çok korkuyorum😔

Gamze_nur06 Benim bildiğim kadarıyla 1000den itibaren görünüyor kese yanlışım varsa düzeltsin anneler. Endişelenmeyin yani doktorunuz ne dedi

Piremses0 benaksol olması lazım. Bana düşükten sonra folik asitle birlikte vermişti hamile kalana kadar kullan demişti. Şimdide kullanmaya devam et dedi doktorum

Smyndm bende de biraz kansızlık ve b12 eksikliği var ilaç kullanıcam Mı dedim hayır 3. Ayda başlanır demişti de

Hly94 bende 6+3 benim de geçen hafta öyle kahve rengi lekelenmem oldu doktora gittim oluyor bazı kadınlarda dedi.

Mervenurns amin inşallah canım bebişlerimiz iyi olsun da başka bir şey istemiyorum 🤲🐣

Piremses0 ben de ilk gebeliğimde kullanmamıştım. Düşük yaptığım için önlem amaçlı vermiş olabilir bana