Boncukgiller003 Deli gibi yüz üstü yatmak ,sigara kahve yapmak ,uyanınca rahatça gerinmek,hemen doğum göbeğini eritip jeanlarımı giymek istiyorummmmmmm🤤
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Senayyalcin mom jeanlerimi karfama kadar çekmek istiyorum resmen 😂
Boncukgiller003 bende sırtımı kütleteceğim 31 haftadayım ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum ne yürüyebikiyprum sırt ağrılarım nefes aldırmıyor
Boncukgiller003 kokoreç,ciğer yemek istiyorum. Bir de salam,sosis,pastırma ve sucuğu böyle ekmek arasına koyup rahat rahat yemek😪
Beyzan Eskiden giydiğim tişörtlere bakıp iç çekiyorum😂😂
Boncukgiller003 midye yemek, yuzustu uyumak , redbull icmek😅 Allahim cok ozledimm😅
Nargile içmek derdim ama emzirirken nargile de içilmiyor 🤷🏼♀️
Boncukgiller003 bende ilk gebeliğimde hep yüz üstü yatıcam diyordum😂 sezaryen doğum yaptım yine yatamadım sonra goguslerde süt oldugu için yatamadım yani yüzüstü yatma hayalım suya düştü😂 şimdi 30 haftalık hamileyim artık 18 aylıkta kızım var tel ıstedgım zamanı gelsin doğsun hiç bişey yqmıcam😂😂
Boncukgiller003 sarımsak ve soğan yemek 😂
Boncukgiller003 kesinlikle en özlediğim şey yüzüstü yatmak uyuyamıyorum resmen illa öyle yatmam lazım. Sonra sırtımı kirtlatmak ve spor yapmak. Spor yapmayı çok çok özledim 🙁 birde kocamı özledim tabi sen bittin diyorum doğumdan sonra 😁😁
Senayyalcin Herkes kg’dan şikayetçi demek 🙈 yalnız değilim
Prenseslerannesi34 Ben nerdeyse hiç kilo almadım 5 kilo aldım 37.haftama giricem ama illaki bebek olduğu için göbek büyüyor göbeği eskisi gibi sıfıra indireceğim hemen doğumdan sonra korseyle falan ince bel seviyorum😂
Senayyalcin ne güzel 5 kg almışsınız sadece tebrik ediyorum vallahi 👏👏 hayırlı doğumlar inşallah
Prenseslerannesi34 Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏽
zakdenizzz ben hala yiyorum ama siz neden yemiyorsunuz tansiyon yüzünden mi
Boncukgiller003 uyumak ve bebeğimle tura çıkar gibi gezmek istiyorum ama en önemlisi uyumak 😁
Boncukgiller003 Hamileyken de yüzebilirsiniz istediğiniz gibi bir zararı yok ki
- Düzenlendi
Boncukgiller003 pizza hamburger tatlı pasta makarna ne bulursam yiycem gebelik sekerim cıktı pirinç pilavına bile hasret kaldık o derece 😁