• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

minikfare1 hayır efsane değil tabi ki. Sırt üstü yattığınız zaman omurlardan geçen ve rahme önemli kan taşıyan damarlara baskı yapıyorsunuz. Bu da bebeğe daha az oksijen gitmesine neden oluyor doktorum bu şekilde söyledi

Yüzüstü ve sırt üstü yatmak doya doya😏 ve rahat rahat yürüyüp koşmak 😅

Boncukgiller003 bir rakı masası kurup mezelerle rakı içmek istiyorum ama doğumdan sonra da emzirme dönemi var 😂 şimdilik yan yatarak uyumaya bile razıyım arkadaşlar yüz üstü sırt üstü yazmış ben yatamıyorum bile midem çok yanıyor oturarak uyuyorum yatsam yeter 😂😂😂😂

Boncukgiller003 deli istedigim tek ama terk şey canı acıyacak mi bişey olacak mı diye düşünme derdi olmadan ELİMİ YASTİGİMİN ALTİNA KOYUP UYUMAK 🙆🏻‍♀️🙏🏻😊😊

Boncukgiller003 Midyeeee kalamar karidess 🤦😍😍 tam 7 aydır bunlarin hayaliyle yatıp kalkıyorum hele hele midye limonu sıka sıka nasıl yerim hiç bilmiyorum 😋😋

Zehraerdgn bende ayni şeylere ozlem duyuyorum ama iste evlat icin savbrediyoruz Allah sabır veriyo cok şükür az da kaldi 😊

Aybars27 bende oyleyim malesef rabbim yardımcımız olsun bana hep diyolar kuuruk sokumu aşagıda normal dogum yapmasın size dyen oldumu hic

Dogumdan sonra sadece bebegime vakit ayırmak istiyorum onunla saatlerce ilgilenmek istiyorum 9 aydir sabırsızlıkla bekledigim tek sey bu çünkü 🤱🏼👼

Boncukgiller003 hemen zayıflayıp eski güzel fiziğime kavuşmak. Saçlarımı boyatmak. Yüz üstü yatmak. Ve evin şeklini değiştirmek normalde her hafta evin biyerlerini değiştirdim şuan dokunamiyorum. Kocaminda işine geldi o değiştirmiyor 🤭🤣

Boncukgiller003 doğurdum yaparım dediğim hiçbir şeyi yapamadım. Hem corona hem bebeğin bakımı derken imkan olmuyor 😔 sezaryen olduğum için de yüzükoyun 56 gün olmasına rağmen rahatça yatamıyorum ağrı yapıyor

Boncukgiller003 rahat rahat heryere uzanabilmeyi, sevdigim ayakkabilarimi giymeyi, yuzustu sirt ustu yatmayi, sabahlari sut yerine demli bir cay icmeyi, serbetli tatlilari, ciger sucuk gibi yasaklilari, acaba zarari var midir diye surekli bakmak zorunda hissettigim tum sebze ve meyveleri yemeyi cok özledim 😯

Boncukgiller003 midem bulanmadan yemek yemek yüz üstü yatmak aynı sekilde buz gibi burn bende istiyorum hatta bol buzlu bardakta😍 eşimle göl kenarı bir yerde evlilik yıldönümünü kutlamak kuaföre kosup sacımı boyatmak birdeeeeeeee masaja gitmek😍😍😍😍😍