mrsbiyolog bir ben miyim
bogaz derdinde diye dusunurken siz ciktiniz karsima 😀 bende iskembe corbasi ve midye yicem 😀😀
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Boncukgiller003 ben sırt ve yüz üzeri yatmak istiyorum ve bağırmak yada yüksek sesle şarkı söylemek istiyorum
Boncukgiller003 Ruffles yicem koca bir paket hem de ohh
Hamburger yemek bütün zararlı şeyler çikolata paketli gıdalar hamurlar falan( gebelik şekeri)
Boncukgiller003 ay sanırım yüz üstü uyumaakk, hatta bulduğum her yere yüz üstü uzanmak sanırım😂😂
Boncukgiller003 gebelik şekerim inşallah hemen düzene girerse canımın çok çektiği hamur işleri, dolu dolu kahvaltı sofralarında kahvaltı yapıp istediğim kadar yemek yiyebilmek istiyorum 🤣🤣
Boncukgiller003 göbeğimi eritip deli gibi alışveriş yapmak istiyorum
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak, kola içmek, salam ve çiğ köfte yemek 🤣🤣 malum doktor yasakladı 🤣🤣
Sermec27 aynen ben yerkende bebeğe zarar diye yiyemiyordum☺️☺️
Boncukgiller003 ah biran önce pantolon giymek istiyorum biran önce ayakkabılarımı giymek istiyorum 😂😂
Sağlıkla alayımda geri kalan yapılır inşallah
biyologelif gebelik sekeri cıkmadan önce hepsini yiyordum ama su an hasret kaldım bazen eşime pirinç pilavı yapıyorum 1 kaşık alıyorum gözüm kalmasın diye ona bile vicdan yapıyorum gebelik sekeri cok zor bir sey ya Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰
Yüz üstü yatıcam 😂
Boncukgiller003 içmeden önce sütümü sağıp kız arkadaşlarımla vodka Redbull gecesi yapmak , saçlarımı boyatmak , yüz üstü yatmak , nefes nefese kalmadan temizlik yapmak 🤩😁
Sermec27 inşallah canım sayılı gün çabuk geçer diyelim☺️
Senayyalcin Aynı şeylere hasret kalmışız 🤦🏻♀️