• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

mrsbiyolog bir ben miyim
bogaz derdinde diye dusunurken siz ciktiniz karsima 😀 bende iskembe corbasi ve midye yicem 😀😀

Boncukgiller003 ben sırt ve yüz üzeri yatmak istiyorum ve bağırmak yada yüksek sesle şarkı söylemek istiyorum

Hamburger yemek bütün zararlı şeyler çikolata paketli gıdalar hamurlar falan( gebelik şekeri)

Boncukgiller003 ay sanırım yüz üstü uyumaakk, hatta bulduğum her yere yüz üstü uzanmak sanırım😂😂

Boncukgiller003 gebelik şekerim inşallah hemen düzene girerse canımın çok çektiği hamur işleri, dolu dolu kahvaltı sofralarında kahvaltı yapıp istediğim kadar yemek yiyebilmek istiyorum 🤣🤣

Yasmink aynıyız valla tek isteğim yemek yiyebilmek 😂

Yasmink ay bende bende yine sen yarın doğurcan canım benim daha 10 hafta var 🥴🤦‍♀️açım ben açım

Boncukgiller003 yüz üstü yatmak, kola içmek, salam ve çiğ köfte yemek 🤣🤣 malum doktor yasakladı 🤣🤣

Sermec27 hımmm 2.5 ay 🙄evet çok gibi ama daha dün gibi hatırlıyorum son 99 dediğimi geçiyo kız zaman bi şekilde son günler geçmiyo işte velhasıl sen de bi bakmışsın son 1 😀

biyologelif gebelik sekeri cıkmadan önce hepsini yiyordum ama su an hasret kaldım bazen eşime pirinç pilavı yapıyorum 1 kaşık alıyorum gözüm kalmasın diye ona bile vicdan yapıyorum gebelik sekeri cok zor bir sey ya Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰

Yasmink inşallah ya inşallah o günlere geliriz sağ salim dogum hikayeni bekliyorum gebelik sekeri olanlara bir umut olsun senin hikayen sağ salim kavusursunuz inşallah yarın evladınla 🥰🤲

Yüz üstü yatıcam 😂