Boncukgiller003 yastığı iki kolumun arasına alıp yüzüstü yatıp bacaklarımı karnıma çekerek yatmak benim ilk yapacağım şey bu 🤣🤣😍
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Sushi yicem :)
[silindi]
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak aşırı derecede özledim
Kokoreç yemek istiyorum 😋
Boncukgiller003 yüz üstu sırt üstu uzanacam ohhhhh evdekı yatak kanape ne varsa zıp zıpp zıplayacam , ip atlayacam yerde kızımla takla atmayı özledık:))
Senayyalcin ben de aynı şeyi düşünüyorum valla iyi daydandık yine
Boncukgiller003 Sosisli yemek ve yüz üstü yatmak sanırım. Aklıma şuan bunlar geliyor. 😂
Boncukgiller003 Yasak olan ne varsa yemek ,saclarimi boyatmak,rahat rahat yatmak 😅😂 ve zayıflamak
Türk kahvesi ve sigara 😬
Boncukgiller003 ben hamile olduğumu öğrenince kahve çay ve sigarayı bıraktım. Sanırım sigara hariç kahve ve çay içerim bol bol çok özledim çünkü 😂 son ayıma girdim tiksinmiştim hala içemiyorum ins doğumdan sonra düzelir
Prenseslerannesi34 aynen ya özgürce sevişmeyi özledim bende eşim bişey olacak diye korktuğu için bende çok istemediğim için çok fazla yapmadık yapsam bile zevk almadım açıkçası. Geçen bi deneyelim dedik tam moda girmişiz eşimin eli sırtıma gelince öyle bi kaşınma isteği oldu ki sırtımı kaşıdı güldük falan vazgeçtik bıraktık 😂😂😂 son haftalarda çok zor gerçekten millet nasıl doğurana kadar yaptık diyor anlamıyorum 🤔
Boncukgiller003 Hamilelikte zararlı olan şeylerin hepsini sipariş vercem o gün yiycem😂😂
- Düzenlendi
Boncukgiller003 sırtüstü yatarken ayaklarıma bakmak 😂😂😂😂😂😅 önceki doğumumda kendime geldiğimde aaaa ayaklarımı görebiliyorum diye sevinmiştim 😅
Boncukgiller003 o kadar çok yapmak istediğim , içmek , yemek istediğim şeyler var kiii 😅sağlıkla atlatalım hepimiz inşallah hepsi olur 🙏🏻🥰
Boncukgiller003 benimde yüz üstü yatabilmek tek istediğim bu 😬😂
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak ve harıl harıl temizlik yapmak 😍
Boncukgiller003 çiğ köfte yemek😂😂
Alyaesmaa ya o birazda kişinim acı eşiğine bağlı ben 3 4 gune rahat rahat kalkıp gezındım bebgımle ılgılendım sadece oturup kalkarken biraz agrı oldu ama hafif oda sonuçta ameliyat okadar olması gayet normaldı.ama tabi yuz ustu yatmak dediğim gibi oyle hemen olmadı sonrasında süt doldugu için biraz zor yattım akıyıdu agrıyodu 9 aylıkken kızım emmeyi biraktı 2 3 ay raht rahat yuz ustum yattım kızım 11 aylıkken hamile oldugumu ogrendim yine başa donduk😂