• Gebelik
  • Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜

Sermec27 hımmm 2.5 ay 🙄evet çok gibi ama daha dün gibi hatırlıyorum son 99 dediğimi geçiyo kız zaman bi şekilde son günler geçmiyo işte velhasıl sen de bi bakmışsın son 1 😀

biyologelif gebelik sekeri cıkmadan önce hepsini yiyordum ama su an hasret kaldım bazen eşime pirinç pilavı yapıyorum 1 kaşık alıyorum gözüm kalmasın diye ona bile vicdan yapıyorum gebelik sekeri cok zor bir sey ya Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰

Yasmink inşallah ya inşallah o günlere geliriz sağ salim dogum hikayeni bekliyorum gebelik sekeri olanlara bir umut olsun senin hikayen sağ salim kavusursunuz inşallah yarın evladınla 🥰🤲

Yüz üstü yatıcam 😂

Yüz üstü yatmak, zıplamak, koşmak, 😝

Ceyo93 ya kıyamam o şimdi.sarilmak kucaklaşmak istiyr demi

valla ben hiçbir şeyimi kısıtlamadım öyle özleyecek kadar açıkçası. sadece yüzüstü yatmak diyebilirim sanırım :)

Sermec27 amin çok teşekkür ederim gebelik şekerimi takip edicem neler olacak buraya yazıp anlatıcam sizi bilgilendiricem çünkü çok çektim inşallah kurtulurum da umut olur bu illete yakalananlara zaten dua edicem hiçbir hamile gebelik şekerine yakalanmasın doya doya yesin diye🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Boncukgiller003 gebelik şekerim çıktığı için hemen tatlı şeyler yemek istyrm o kdr çok canm çekiyor ki bide sırt üstü uyumak

mrsbiyolog arada ben sucuk( güvenliğimiz yerden alınma) , nadir de olsa pişmiş olarak pastırma yiyorum ama çok az şekilde 🙈 diğer salam sosis normal hayatımda da yemiyorum.

Yasmink Allah razı olsun gercekten illet bir sey bu gebelik sekeri inşallah dogumdan sonra kalıcı olmazda doya doya yeriz Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰

Boncukgiller003 Brezilya fönü ombre lazer epilasyon hacamat ve deli gibi giyim alışverişi yapçam😂 komple tadilata girmek istiyorum yani. Ben eski ben değilim olamaam 🙈😁

Boncukgiller003 bende ilk olarak yüz üstü yatıcam 😂 daha hastanede bebek çıkar çıkmaz yüz üstü yatmak istiyorum dldkdd sonra da masaja gidicem 😂