Boncukgiller003 ah biran önce pantolon giymek istiyorum biran önce ayakkabılarımı giymek istiyorum 😂😂
Doğurduktan sonra yapacağınız ilk şeyler neler 😜😜
Sağlıkla alayımda geri kalan yapılır inşallah
biyologelif gebelik sekeri cıkmadan önce hepsini yiyordum ama su an hasret kaldım bazen eşime pirinç pilavı yapıyorum 1 kaşık alıyorum gözüm kalmasın diye ona bile vicdan yapıyorum gebelik sekeri cok zor bir sey ya Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰
Yüz üstü yatıcam 😂
Boncukgiller003 içmeden önce sütümü sağıp kız arkadaşlarımla vodka Redbull gecesi yapmak , saçlarımı boyatmak , yüz üstü yatmak , nefes nefese kalmadan temizlik yapmak 🤩😁
Sermec27 inşallah canım sayılı gün çabuk geçer diyelim☺️
Senayyalcin Aynı şeylere hasret kalmışız 🤦🏻♀️
Yüz üstü yatmak, zıplamak, koşmak, 😝
Senayyalcin bende aynen oyle hergun onlara bakıyorum 😄😄😄
valla ben hiçbir şeyimi kısıtlamadım öyle özleyecek kadar açıkçası. sadece yüzüstü yatmak diyebilirim sanırım :)
Boncukgiller003 gebelik şekerim çıktığı için hemen tatlı şeyler yemek istyrm o kdr çok canm çekiyor ki bide sırt üstü uyumak
mrsbiyolog arada ben sucuk( güvenliğimiz yerden alınma) , nadir de olsa pişmiş olarak pastırma yiyorum ama çok az şekilde 🙈 diğer salam sosis normal hayatımda da yemiyorum.
Boncukgiller003 yüz üstü yatmak 😭 Birde içimde vicdan azabı olmadan kola içip cips yemek 😄
Boncukgiller003 Brezilya fönü ombre lazer epilasyon hacamat ve deli gibi giyim alışverişi yapçam😂 komple tadilata girmek istiyorum yani. Ben eski ben değilim olamaam 🙈😁
Boncukgiller003 bende ilk olarak yüz üstü yatıcam 😂 daha hastanede bebek çıkar çıkmaz yüz üstü yatmak istiyorum dldkdd sonra da masaja gidicem 😂